Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη: “Είμαι ερωτευμένος μαζί της”

09:00 - 05/09/2021

Περίπου τέσσερις μήνες μετρά η σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη. Αν και προσπάθησαν To άρθρο Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη: “Είμαι ερωτευμένος μαζί της” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Είμαι ερωτευμένος μαζί της»: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη

Μιλώντας στη Real News και τη Νίκη Κώτσου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασε: «Είμαι ερωτευμένος, είμαστε ερωτευμένοι, είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να πλατειάζω γιατί στο παρελθόν δεν μου βγήκε σε καλό… Για να συνεχίσω να είμαι καλά, πρέπει να σταματήσω να μιλάω». Το προηγούμενο διάστημα, το ζευγάρι ταξίδεψε σε πολλά μέρη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Επιτέλους το παραδέχτηκε! Είμαι ερωτευμένος με την Ιωάννα Τούνη

Δημοσιεύθηκε: 5 Σεπτεμβρίου 2021 14:06 Τις φήμες πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη είναι ζευγάρι ήρθε να επιβεβαιώσει πριν λίγες μέρες. H δεύτερη... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δημήτρης Αλεξάνδρου: Επιτέλους το παραδέχτηκε! Είμαι ερωτευμένος με την Ιωάννα Τούνη

Διαβάστε το στο spoilers

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μιλά πρώτη φορά για τη σύντροφό του Ιωάννα Τούνη

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το διάσημο μοντέλο αποκάλυψε τα αισθήματα που τρέφει για την νέα του σύντροφο, Ιωάννα Τούνη. Οι δύο τους είναι αχώριστοι.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Αλεξάνδρου: Μιλά πρώτη φορά για τη σύντροφό του Ιωάννα Τούνη

Παραδέχτηκε τον έρωτά του

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της