Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Είμαι ερωτευμένος με την Ιωάννα Τούνη»

11:26 - 05/09/2021

Τις φήμες πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη είναι ζευγάρι ήρθε να επιβεβαιώσει πριν λίγες μέρες η δεύτερη […] The post Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Είμαι ερωτευμένος με την Ιωάννα Τούνη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Είμαι ερωτευμένος με την Ιωάννα Τούνη

Για τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. «Είμαι ερωτευμένος, είμαστε ερωτευμένοι, είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να πλατειάζω γιατί στο παρελθόν δεν μου βγήκε σε καλό. Για να συνεχίσω να είμαι καλά, πρέπει να σταματήσω να μιλάω», δήλωσε στη Real Life. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παραδέχεται ότι είναι ζευγάρι με την Ιωάννα Τούνη, έπειτα από τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας τους που φιλιούνται.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Είμαι ερωτευμένος»

Η Ιωάννα Τούνη τους τελευταίους μήνες έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Δημήτρη Αλεξάνδρου και είναι αχώριστοι.   Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δ.Αλεξάνδρου για Ι.Τούνη: «Είμαι ερωτευμένος - Είμαστε ερωτευμένοι»! (φώτο)

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη και μάλιστα, παραδέχθηκε πως είναι πολύ ερωτευμένος. «Είμαι ερωτευμένος, είμαστε ερωτευμένοι, είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να πλατειάζω γιατί στο παρελθόν δεν μου βγήκε σε καλό… Για να συνεχίσω να είμαι καλά, πρέπει να σταματήσω να μιλάω», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τη νέα του σχέση.         Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.                       Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) Αν και υπήρξαν παλιοί γνώριμοι από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, δεν είχε προκύψει κάτι ερωτικό με

Διαβάστε το στο pronews.gr

Φουλ ερωτευμένος δηλώνει, για πρώτη φορά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου! Τις φήμες πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη είναι ζευγάρι ήρθε να επιβεβαιώσει πριν λίγες μέρες η δεύτερη δημοσιεύοντας μια εικόνα στο Instagram όπου οι δυο τους απολαμβάνουν ένα παθιασμένο φιλί. Σήμερα, μέσα από τη Real life και το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, είναι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τι δηλώνει για πρώτη φορά...

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο