Eπικίνδυνη πυρκαϊά στο Άγιον Όρος – Κινδυνεύουν κελλιά

10:30 - 07/09/2021

Του Γιώργου Θεοχάρη – ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Επικίνδυνη μεγάλη πυρκαϊά έχει ξεσπάσει στο Άγιο Όρος, στην περιοχή της Μικράς Αγίας Άννας, στην νοτιοδυτική πλευρά της Αθωνικής Χερσονήσου. Από την φωτιά κινδυνεύουν τα κελιά της περιοχής. Το έργο της κατάσβεσης δυσκολεύουν οι πολύ δυνατοί άνεμοι 7 μποφόρ που πνέουν στην περιοχή. Στον τόπο της πυρκαϊάς σπεύδουν δυνάμεις […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά στο Άγιο Όρος – Επιχειρούν αεροσκάφη

Πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή εντός του Αγίου Όρους ξέσπασε το πρωί της Τρίτης (7.9) κοντά στη σκήτη της Αγίας Άννας. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Συνολικά, τέσσερα εναέρια μέσα πραγματοποιούν ήδη ρίψεις νερού από αέρος, ενώ στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες, με 11 οχήματα. Η φωτιά ξέσπασε σε δύσβατο σημείο, χωρίς να […] The post Φωτιά στο Άγιο Όρος – Επιχειρούν αεροσκάφη appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

ΤΩΡΑ: Φωτιά σε εξέλιξη στο Άγιον Όρος – Κινδυνεύουν κελιά (Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ)

Σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο – Επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής από αέρος. Το άρθρο ΤΩΡΑ: Φωτιά σε εξέλιξη στο Άγιον Όρος – Κινδυνεύουν κελιά (Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο