Έλα να σε πάω εγώ: Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμαζόταν να μπει στην Porsche του Mad Clip το μοιραίο βράδυ – Ποιος τη σταμάτησε

12:38 - 07/09/2021

News 7 Σεπτεμβρίου 2021 12:29 Πολύ φίλοι είχαν γίνει τον τελευταίο καιρό ο Mad Clip και η Ελένη Φουρέιρα, οι οποίοι ήρθαν πολύ κοντά μετά... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Έλα να σε πάω εγώ: Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμαζόταν να μπει στην Porsche του Mad Clip το μοιραίο βράδυ – Ποιος τη σταμάτησε

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Mad Clip: «Αστο, θα σε πάω εγώ» - Πώς η Ελένη Φουρέιρα δεν μπήκε στην μοιραία Porsche το βράδυ του θανάτου του

Η Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησε να ετοιμάζεται για να φύγει με τον Mad Clip όταν, σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα, την σταμάτησε ο μάνατζέρ της και της είπε να κάτσει λίγη ώρα ακόμη, γιατί θα την γυρίσει εκείνος σπίτι

Διαβάστε το στο

Mad Clip: Η Ελένη Φουρέιρα ήταν έτοιμη να μπει στην Porsche του το μοιραίο βράδυ - Ποιος την σταμάτησε

Oταν ο Mad Clip αποχωρούσε από το πάρτυ, προσφέρθηκε να πάρει μαζί του την Ελένη Φουρέιρα

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Mad Clip: «Έλα να σε πάω εγώ» – Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμαζόταν να μπει στην Porsche του το μοιραίο βράδυ – Ποιος τη σταμάτησε

Πολύ φίλοι είχαν γίνει τον τελευταίο καιρό ο Mad Clip και η Ελένη Φουρέιρα, οι οποίοι ήρθαν πολύ κοντά μετά τη συνεργασία τους στο κομμάτι «Μπορεί». Λίγες ώρες πριν ο τράπερ χάσει τη ζωή του, οι δυο τους διασκέδαζαν μαζί στο πάρτυ του γάμου στενής τους συνεργάτιδας στη Βάρκιζα, με νέο δημοσίευμα να θέλει την […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη