The Bachelor: «Εστιάζω στις μεγάλες σχέσεις» – Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Παππά

15:20 - 07/09/2021

Φαν των μακροχρόνιων σχέσεων και έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα, δηλώνει ο νέος Bachelor, Αλέξης Παππάς, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη λίγο πριν την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου ριάλιτι στον Alpha, απόψε το βράδυ στις 21:20. Ο ηθοποιός μιλάει για την πρώην σύντροφό του, Alessia Demetz, τον λόγο που χώρισαν, την Ελευθερία Ελευθερίου που φημολογείται ότι είχαν έρθει πολύ κοντά στο Survivor αλλά και την απόφασή του να γίνει ο επόμενος τηλεοπτικός εργένης. Αλέξης Παππάς: Είμαι έτοιμος να βρω την κοπέλα που θα μου κλέψει την καρδιά «Είμαι στη φάση για να κάνω το επόμενο βήμα και θεωρώ πως είμαι στο κατάλληλο μέρος για να βρω την κοπέλα που θα μου κλέψει την καρδιά. Εστιάζω στις μεγάλ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας