Σ.Παυλίδου: «Ετοιμάζω καταγγελία κατά ενός γνωστού σκηνοθέτη»
17:34 - 08/09/2021
Η Σοφία Παυλίδου αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να καταθέσει καταγγελία κατά ενός ιδιαίτερα γνωστού σκηνοθέτη.
«Είμαι πολύ καλά και πολύ ευτυχισμένη με τα προσωπικά μου, έχω μια μεγάλη οικογένεια φίλων και ανθρώπων δίπλα μου. Η Φάρμα ήρθε την περίοδο του εγκλεισμού, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι μπαίνω σε ριάλιτι. Παλαιότερα μου είχαν προτείνει να πάω στο Dancing With The Stars», είπε αρχικά η Σοφία Παυλίδου.
Η Σοφία Παυλίδου συνέχισε: «Έχω παραιτηθεί από παράσταση γιατί προσβλήθηκα από τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη. Απαιτούσε αυτός ο σκηνοθέτης και από τα αγόρια και από τα κορίτσια κάποιες φορές να βγάζουν τα ρούχα τους και να κάνουν πράγματα που δεν ήταν καν μέσα στο έργο. Αποχώρησα για να μην υποστ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Παυλίδου: Ετοιμάζει καταγγελία για σκηνοθέτη
Η γνωστή ηθοποιός, Σοφία Παυλίδου, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα, όπου αποκάλυψε πως σύντομα θα καταγγείλει στο ΣΕΗ...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σοφία Παυλίδου: Ετοιμάζει καταγγελία για σκηνοθέτη
Διαβάστε το στο spoilersΣοφία Παυλίδου: Νέα καταγγελία για γνωστό σκηνοθέτη από την ηθοποιό
Σοφία Παυλίδου: «Απαιτούσε και από τα αγόρια και από τα κορίτσια κάποιες φορές να βγάζουν τα ρούχα τους».
Διαβάστε το στο pagenews.grΣοφία Παυλίδου: Νέα καταγγελία για γνωστό σκηνοθέτη από την ηθοποιό
Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε η Σοφία Παυλίδου. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, στον οποίο μίλησε για τη συμμετοχή της στη Φάρμα, τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο και την εμπειρία της με κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου. Η Σοφία Παυλίδου αποκάλυψε ότι σε παράσταση […]
Διαβάστε το στο dete.gr