Φαίη Σκορδά σε Παναγιώτη Βασιλάκο: «Ήρθες να πεις την αλήθεια ή θα δουλευόμαστε μεταξύ μας;»
13:06 - 09/09/2021
Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος και το θέμα συζήτησης με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ήταν […]
The post Φαίη Σκορδά σε Παναγιώτη Βασιλάκο: «Ήρθες να πεις την αλήθεια ή θα δουλευόμαστε μεταξύ μας;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σκορδά σε Βασιλάκο: Ήρθες να πεις την αλήθεια ή θα δουλευόμαστε μεταξύ μας;
«Να αναλύσουμε τι είναι το Bachelor δεν θέλω γιατί δεν θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου με τον Alpha», δήλωσε σε έντονο ύφος η Φαίη
Διαβάστε το στο Η Φαίη Σκορδά την «είπε» στον Παναγιώτη Βασιλάκο: Ήρθες να πεις την αλήθεια ή τώρα θα δουλευόμαστε μεταξύ μας;
Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Παναγιώτης Βασιλάκος και ένα μεγάλο μέρος της συζήτησης του με τους παρουσιαστές της εκπομπής αφορούσαν το «Bachelor». Η Φαίη Σκορδά η οποία έχει εκφράσει αρκετές φορές την αντίθεση της στο συγκεκριμένο reality ανέφερε αρχικά: «Να αναλύσουμε τι είναι το Bachelor δεν θέλω γιατί δεν θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου με τον Alpha. Εγώ σαν γυναίκα διαφωνώ. Σαν γυναίκα και όχι ως εργαζόμενη σε ένα σταθμό, συμφωνώ με το τελευταίο ποστ στα “Υπέροχα Πλάσματα”». Τότε ο Γιώργος Λιάγκας της «υπενθύμισε» πως «κάνουν τηλεόραση». «Είναι ένα παγκόσμιο φορμάτ που ήρθε και στην Ελλάδα. Κάνουμε τηλεόραση. Είναι τηλεόραση» είπε ο παρουσιαστής. Η Φαίη Σκορδά
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣκορδά σε Βασιλάκο: «Ήρθες να πεις την αλήθεια ή θα δουλευόμαστε μεταξύ μας;»
Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος και το θέμα συζήτησης με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ήταν ένα: το Bachelor.
Διαβάστε το στο thebest.gr«Έξαλλη» η Φαίη Σκορδά με Παναγιώτη Βασιλάκο: «Ήρθες να πεις την αλήθεια ή θα δουλευόμαστε μεταξύ μας;»
«Να αναλύσουμε τι είναι το Bachelor δεν θέλω γιατί δεν θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου με τον Alpha. Εγώ σαν γυναίκα διαφωνώ. Θέλω να είμαι ευγενική γιατί επί προσωπικού είναι ένα γλυκό και καλό αγόρι. Δεν θα ήθελα να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το format που μπορεί να είναι και σε όλες […]
Διαβάστε το στο thecaller.grThe Bachelor: Τα νεύρα της Φαίης Σκορδά με τον Βασιλάκο - "Τώρα θα δουλευόμαστε μεταξύ μας;" [Βίντεο]
"Να κάνεις τον σταυρό σου που δεν είσαι αυτό που είδαμε", είπε η Φαίη Σκορδά στον περσινό "Bachelor", Παναγιώτη Βασιλάκο
Διαβάστε το στο thetoc.grΦαίη Σκορδά σε Παναγιώτη Βασιλάκο: «Ήρθες να πεις την αλήθεια ή θα δουλευόμαστε μεταξύ μας;»
“Να αναλύσουμε τι είναι το Bachelor δεν θέλω γιατί δεν θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου με τον Alpha”, δήλωσε σε έντονο ύφος η Φαίη Σκορδά. Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος και το θέμα συζήτησης με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ήταν ένα: το Bachelor. Αρχικά, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤα πήρε η Φαίη Σκορδά με το Βασιλάκο: Ήρθες να πεις την αλήθεια ή θα δουλευόμαστε μεταξύ μας;
Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος και το θέμα συζήτησης με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ήταν ένα: το Bachelor. Αρχικά, η...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τα πήρε η Φαίη Σκορδά με το Βασιλάκο: Ήρθες να πεις την αλήθεια ή θα δουλευόμαστε μεταξύ μας;
Διαβάστε το στο spoilersΣκορδά σε Βασιλάκο: "Ήρθες να πεις την αλήθεια ή θα δουλευόμαστε μεταξύ μας;" (video)
"Να κάνεις τον σταυρό σου που δεν είσαι αυτό που είδαμε"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr