Πατρίκιος Κωστής: Ο «ψηλός» του «Παρά Πέντε» άφησε την υποκριτική και εργάζεται ως δάσκαλος σε δημοτικό

20:53 - 09/09/2021

Πατρίκιος Κωστής: Ο «ψηλός» του «Παρά Πέντε» άφησε την υποκριτική και εργάζεται ως δάσκαλος σε δημοτικό Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη ο Πατρίκιος Κωστής. Ο ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστός όταν συμμετείχε στην πετυχημένη σειρά του Mega «Στο Παρά Πέντε» όπου υποδυόταν τον κακό που κυνηγούσε τους πέντε φίλους και τον οποίο αποκαλούσαν «Ψηλό». Ο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πατρίκιος Κωστής: Ο «ψηλός» του «Παρά Πέντε» είναι δάσκαλος στην Α’ δημοτικού

Lamianow.gr Πατρίκιος Κωστής: Ο «ψηλός» του «Παρά Πέντε» είναι δάσκαλος στην Α’ δημοτικού Ο ηθοποιός μιλάει για το νέο του ρόλο και αποκαλύπτει αν του λείπει η υποκριτική Ο Πατρίκιος Κωστής ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον «ψηλό» του «Παρά Πέντε» μίλησε για την απόφασή του να εγκαταλείψει την υποκριτική και πλέον εργάζεται ως δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο, όπως ο ίδιος όπως στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Όταν τελείωσα το σχολείο ήθελα να κάνω τρία […] Πατρίκιος Κωστής: Ο «ψηλός» του «Παρά Πέντε» είναι δάσκαλος στην Α’ δημοτικού Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Πατρίκιος Κωστής: Ο ηθοποιός του “Παρά Πέντε” είναι δάσκαλος στην Α’ δημοτικού

“Δούλευα ως ηθοποιός δέκα χρόνια, και αποφάσισα να πάω σε δημόσιο ΙΕΚ ως βοηθός νηπιαγωγού” Ο Πατρίκιος Κωστής, ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός ως ο “Ψηλός κακός” στο δημοφιλές σήριαλ “Παρά Πέντε” άλλαξε καριέρα και δεν ασχολείται πλέον με την υποκριτική αλλά με τη διδασκαλία. Μιλώντας στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, ο Πατρίκιος Κωστής είπε: […]

Διαβάστε το στο topnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή