«Μου είχε πει η Δέσποινα Βανδή για τον χωρισμό, ήταν πολύ δύσκολο»
08:26 - 10/09/2021
Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ανάμεσα στα όσα είπε ήταν για τη συνεργασία του με […]
The post «Μου είχε πει η Δέσποινα Βανδή για τον χωρισμό, ήταν πολύ δύσκολο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Μου είχε πει η Δέσποινα Βανδή ότι θα χωρίσει, ήταν πολύ δύσκολο
«Είναι πολύ δυνατή, το μόνο που χρειάζεται αγάπη. Ένας χωρισμός, ειδικά μετά από τόσα χρόνια γάμου και όταν υπάρχουν παιδιά», είπε ο τραγουδιστής
Διαβάστε το στο ProtoThema.gr«Μου είχε πει η Δέσποινα Βανδή για τον χωρισμό, ήταν πολύ δύσκολο» (Βίντεο)
«Ένας χωρισμός, ειδικά μετά από τόσα χρόνια και με τόσο σοβαρή σχέση γάμου και παιδιών κλπ, πάντα αφήνει και στεναχώρια και θλίψη, αλλά η Δέσποινα Βανδή είναι πολύ δυνατή»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΚωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Μου είχε πει η Δέσποινα Βανδή ότι θα βγει η ανακοίνωση του χωρισμού. Ήταν πολύ δύσκολο»
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αναφέρθηκε τόσο στις επιτυχημένες εμφανίσεις του με τη Δέσποινα Βανδή σε...
Διαβάστε το στο govastileto.gr«Μου είχε πει η Δέσποινα Βανδή για τον χωρισμό, ήταν πολύ δύσκολο»
Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ανάμεσα στα όσα είπε ήταν για τη συνεργασία του με την Δέσποινα Βανδή, αλλά κυρίως για τον χωρισμό της τραγουδίστριας από τον Ντέμη Νικολαΐδη.
Διαβάστε το στο thebest.gr«Η Δέσποινα Βανδή μου είχε πει για τον χωρισμό της, ήταν πολύ δύσκολο»
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αποκάλυψε τι του είπε η γνωστή τραγουδίστρια
Διαβάστε το στο news.gr«Μου είχε πει η Δέσποινα Βανδή για τον χωρισμό, ήταν πολύ δύσκολο»
«Ένας χωρισμός, ειδικά μετά από τόσα χρόνια και με τόσο σοβαρή σχέση γάμου και παιδιών κλπ, πάντα αφήνει και στεναχώρια και θλίψη, αλλά η Δέσποινα Βανδή είναι πολύ δυνατή».
Διαβάστε το στο to10.gr