Σταματης γονίδης: «Γιατί να γίνουν οι εκκλησίες εμβολιαστικά κέντρα, όταν υπάρχουν τόσα μέρη;»
10:08 - 10/09/2021
Την απορία του γιατί να μετατραπούν οι εκκλησίες σε εμβολιαστικά κέντρα εξέφρασε μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο Mega, ο Σταμάτης Γονίδης.
Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταμάτης Γονίδης: Γιατί οι εκκλησίες να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα, δεν είναι σωστά πράγματα αυτά
Τι είπε ο λαϊκός τραγουδιστής για τη γυναίκα της ζωής του
Διαβάστε το στο Σταμάτης Γονίδης – Γιατί οι εκκλησίες να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα; Δεν είναι σωστό αυτό
Επταήμερο λουκέτο έχει μπει στο νυχτερινό μαγαζί πού τραγουδάει ο Σταμάτης Γονίδης καθώς έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε η μη τήρηση των υγειονομικών κανόνων...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σταμάτης Γονίδης – Γιατί οι εκκλησίες να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα; Δεν είναι σωστό αυτό
Διαβάστε το στο spoilersΓονίδης: «Γιατί να μη γίνει μια λιτανεία και γιατί οι εκκλησίες να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα;»
«Αν δεν είχα δει πράγματα και θαύματα δεν θα ήμουν Ορθόδοξος όσο είμαι» δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής Ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην πίστη…
Διαβάστε το στο politik.grΣταμάτης Γονίδης: "Γιατί οι εκκλησίες να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα, δεν είναι σωστά πράγματα αυτά"
"Με τη γυναίκα μου έχουμε να ανταλλάξουμε άσχημες κουβέντες πάνω από δέκα χρόνια"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr