Σταματης γονίδης: «Γιατί να γίνουν οι εκκλησίες εμβολιαστικά κέντρα, όταν υπάρχουν τόσα μέρη;»

10:08 - 10/09/2021

Την απορία του γιατί να μετατραπούν οι εκκλησίες σε εμβολιαστικά κέντρα εξέφρασε μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο Mega, ο Σταμάτης Γονίδης. Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταμάτης Γονίδης: Γιατί οι εκκλησίες να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα, δεν είναι σωστά πράγματα αυτά

Τι είπε ο λαϊκός τραγουδιστής για τη γυναίκα της ζωής του

Διαβάστε το στο

Σταμάτης Γονίδης – Γιατί οι εκκλησίες να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα; Δεν είναι σωστό αυτό

Επταήμερο λουκέτο έχει μπει στο νυχτερινό μαγαζί πού τραγουδάει ο Σταμάτης Γονίδης καθώς έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε η μη τήρηση των υγειονομικών κανόνων... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σταμάτης Γονίδης – Γιατί οι εκκλησίες να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα; Δεν είναι σωστό αυτό

Διαβάστε το στο spoilers

Γονίδης: «Γιατί να μη γίνει μια λιτανεία και γιατί οι εκκλησίες να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα;»

«Αν δεν είχα δει πράγματα και θαύματα δεν θα ήμουν Ορθόδοξος όσο είμαι» δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής Ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην πίστη…

Διαβάστε το στο politik.gr

Σταμάτης Γονίδης: "Γιατί οι εκκλησίες να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα, δεν είναι σωστά πράγματα αυτά"

"Με τη γυναίκα μου έχουμε να ανταλλάξουμε άσχημες κουβέντες πάνω από δέκα χρόνια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!