Σταμάτης Κραουνάκης: «Δεν μιλάμε με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, δεν μου λείπει η παρέα της»
11:00 - 10/09/2021
Ο Σταμάτης Κραουνάκης, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό, μίλησε για τα επόμενα […]
The post Σταμάτης Κραουνάκης: «Δεν μιλάμε με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, δεν μου λείπει η παρέα της» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταμάτης Κραουνάκης: Δεν μιλάμε με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη - Δεν έχω δει πολλούς δεξιούς καλλιτέχνες της προκοπής (Βίντεο)
«Την ώρα που έδωσα την εντολή για το εξώδικο, εκείνη την ώρα σκότωνα 30 χρόνια από τη ζωή μου», ανέφερε ο Σταμάτης Κραουνάκης για την σχέση του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.
Διαβάστε το στο Ο Σταμάτης Κραουνάκης για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη: «Δεν μιλάμε, δεν μου λείπει η παρέα της»
«Μια φορά είχα μια σύγκρουση με τη Μαρινέλλα, αλλά κράτησε λίγο. Δεν θέλω να το θυμάμαι, γιατί την αγαπώ. Της είχα στείλει εξώδικο, όπως και στην Πρωτοψάλτη», λέει ο Σταμάτης Κραουνάκης. Συνέντευξη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό παραχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος μίλησε για τα επόμενα σχέδιά του, τον Μίκη ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Σταμάτης Κραουνάκης για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη: «Δεν μιλάμε, δεν μου λείπει η παρέα της» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Σταμάτης Κραουνάκης: Εύχομαι στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη να ξαναβρεί τη σχέση της με την κοινωνία, την έχει χάσει
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Σταμάτης Κραουνάκης το πρωί της Παρασκευής. Ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στα επόμενα σχέδια του, τον Μίκη Θεοδωράκη, την πίστη του αλλά και την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. «Μια φορά είχα μια σύγκρουση με τη Μαρινέλλα, αλλά κράτησε λίγο. Δεν θέλω να το θυμάμαι, γιατί την αγαπώ. Της είχα στείλει εξώδικο, όπως και στην Πρωτοψάλτη. Εύχομαι στην Άλκηστη να ξαναβρεί τη σχέση της με την κοινωνία, την έχει χάσει. Υπάρχει μια φράση της Νικολακοπούλου από ένα άλλο τραγούδι μας που απαντάει “είπα θα πάω τη φωτιά περιφορά”. Ήταν μια κακή στιγμή και έχουμε μετανιώσει όλοι», ανέφερε ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο Σταμάτης Κραουνάκης πρόσθεσε στην συνέχεια:
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣταμάτης Κραουνάκης για την κόντρα με την Πρωτοψάλτη: «Δεν μιλάμε, δεν μου λείπει η παρέα της» (vid)
Συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό και την εκμπομπή MEGA Καλημέρα, παραχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την παρεξήγηση με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Υπενθυμίζεται πως ο Σταμάτης Κραουνάκης ενοχλήθηκε με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη για τη συναυλία της ερμηνεύτριας στην καρότσα του Δήμου κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας στην οποία την είδε να ερμηνεύει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣταμάτης Κραουνάκης: «Δεν μιλάμε με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, δεν μου λείπει η παρέα της»
«Την ώρα που έδωσα την εντολή για το εξώδικο, εκείνη την ώρα σκότωνα 30 χρόνια από τη ζωή μου», λέει ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο Σταμάτης Κραουνάκης, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό, μίλησε για τα επόμενα σχέδιά του, τον Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και την κόντρα του με την […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣταμάτης Κραουνάκης για Άλκηστη Πρωτοψάλτη: Δεν μου λείπει η παρέα της
Συνέντευξη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα παραχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος μίλησε για τα επόμενα σχέδιά του, τον Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και την κόντρα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σταμάτης Κραουνάκης για Άλκηστη Πρωτοψάλτη: Δεν μου λείπει η παρέα της
Διαβάστε το στο spoilersΣταμάτης Κραουνάκης – Δεν μιλάω με τη Πρωτοψάλτη, της έστειλα εξώδικο
Ο Σταμάτης Κραουνάκης εξομολογήθηκε πως μετά από μια σύγκρουση έπαψε να μιλάει με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη. «Μια φορά είχα μια σύγκρουση με τη Μαρινέλλα, αλλά...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σταμάτης Κραουνάκης – Δεν μιλάω με τη Πρωτοψάλτη, της έστειλα εξώδικο
Διαβάστε το στο spoilers