Ξεσπά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι απάνθρωπο, ειδεχθές και σιχαμερό»

15:42 - 11/09/2021

Στην εκπομπή «Όλα γκουντ» και τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα έδωσε συνέντευξη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε […] The post Ξεσπά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι απάνθρωπο, ειδεχθές και σιχαμερό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Καταπέλτης» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι απάνθρωπο, ειδεχθές και σιχαμερό»

Στην εκπομπή «Όλα γκουντ» και στους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε όσους ασχολούνται και σχολιάζουν κακοπροαίρετα τα κιλά των άλλων ανθρώπων, στον γάμο και τη συντροφικότητα αλλά και στον γιο του, Αναστάση. Η συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Ξεκίνησα δίαιτα μόνος μου, έχω σταματήσει να τρώω μετά τις […] The post «Καταπέλτης» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι απάνθρωπο, ειδεχθές και σιχαμερό» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι απάνθρωπο και ειδεχθές να μιλάς για τα κιλά του άλλου»

«Είναι σιχαμερό», λέει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα γκουντ» και τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα, όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο θέμα των κιλών του. «Ξεκίνησα δίαιτα μόνος μου, έχω σταματήσει να τρώω μετά τις 20:00. Είναι απαράδεκτο! Όποιος μιλάει τα κιλά του άλλου, είναι απάνθρωπο, ειδεχθές, σιχαμερό. ... Περισσότερα To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι απάνθρωπο και ειδεχθές να μιλάς για τα κιλά του άλλου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ξεσπά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου – «Είναι απαράδεκτο, ειδεχθές, σιχαμερό…» – Με ποιους τα έβαλε

Ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στα κιλά του, αποδοκιμάζοντας έντονα όσους ασχολούνται με τα κιλά άλλων ανθρώπων

Διαβάστε το στο

Ξεσπά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι απάνθρωπο, ειδεχθές και σιχαμερό, πριν δύο χρόνια για να χάσω κιλά, πήρα χάπια»

«Ξεκίνησα δίαιτα μόνος μου, έχω σταματήσει να τρώω μετά τις 20:00. Είναι απαράδεκτο! Όποιος μιλάει τα κιλά του άλλου, είναι απάνθρωπο, ειδεχθές, σιχαμερό. Δεν ξέρεις ποτέ γιατί ένας άνθρωπος έχει βάλει κιλά. Πριν δύο χρόνια για να χάσω κιλά, πήρα χάπια που μου τα έδωσε πλαστικός χειρουργός και μου δημιούργησαν τόσα νεύρα που παραλίγο να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ξέσπασε on camera: «Είναι απάνθρωπο, ειδεχθές και σιχαμερό»

O Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε στην εκπομπή, «Όλα γκουντ» και στους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα κατά όλων όσοι ασχολούνται με τα κιλά του άλλου.

Διαβάστε το στο astrology.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Όποιος μιλάει για τα κιλά του άλλου, είναι απάνθρωπο, ειδεχθές, σιχαμερό

«Πήρα χάπια που μου τα έδωσε πλαστικός χειρουργός και μου δημιούργησαν τόσα νεύρα που παραλίγο να κάνω κακό σε αγαπημένους μου ανθρώπους»

Διαβάστε το στο news.gr

Ξέσπασε ο Αρναούτογλου – «Είναι απάνθρωπο, ειδεχθές και σιχαμερό»

O Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε στην εκπομπή, «Όλα γκουντ» και στους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα κατά όλων όσοι ασχολούνται με τα κιλά του άλλου. «Ξεκίνησα δίαιτα μόνος μου, έχω σταματήσει να τρώω μετά τις 20:00. Είναι απαράδεκτο! Όποιος μιλάει για τα κιλά του άλλου, είναι απάνθρωπο, ειδεχθές, σιχαμερό. Δεν ξέρεις ποτέ γιατί ένας άνθρωπος έχει […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Είναι απάνθρωπο και ειδεχθές να μιλάς για τα κιλά του άλλου

Ο γνωστός παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε συνέντευξη στο «Όλα γκουντ» και τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα, όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο θέμα των... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Είναι απάνθρωπο και ειδεχθές να μιλάς για τα κιλά του άλλου

Διαβάστε το στο spoilers

Ξέσπασε ο Αρναούτογλου – «Είναι απάνθρωπο, ειδεχθές και σιχαμερό»

O Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε στην εκπομπή, «Όλα γκουντ» και στους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα κατά όλων όσοι ασχολούνται με τα κιλά του άλλου.

Διαβάστε το στο to10.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι απάνθρωπο και ειδεχθές να μιλάς για τα κιλά του άλλου»

«Είναι σιχαμερό», λέει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα γκουντ» και τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα, όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο θέμα των κιλών του. «Ξεκίνησα δίαιτα μόνος μου, έχω σταματήσει να τρώω μετά τις 20:00. Είναι απαράδεκτο! Όποιος μιλάει τα κιλά του άλλου, είναι απάνθρωπο, ειδεχθές, σιχαμερό. Δεν […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο