Survivor Γιώργος Ασημακόπουλος: Αν είχα περισσότερο χρόνο δε θα έφευγα από το πρωινό
08:46 - 13/09/2021
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξεκίνησε mε πολλή χαρά να είναι στο πρωινό δίπλα στη Φαίη Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα αλλά σύντομα βρέθηκε να δείχνει απλά το αυτοκίνητό του διαγωνισμού. Σε ρόλο γλάστρα ο Γιώργος Ασημακόπουλος κατάλαβε γρήγορα ότι αυτό αποτελεί τροχοπέδη και κάψιμο για τις όποιες βλέψεις του στο μέλλον να κάνει κάτι τηλεοπτικά. Θεώρησε […]
The post Survivor Γιώργος Ασημακόπουλος: Αν είχα περισσότερο χρόνο δε θα έφευγα από το πρωινό appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο koolnews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Ασημακόπουλος: Εγώ αποφάσισα να φύγω από το «Πρωινό»
Η Φαίη Σκορδά, κατά την περσινή τηλεοπτική σεζόν είχε δηλώσει πολλές φορές στον «αέρα» πως επιθυμεί να συνεργαστεί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, πρώην παίκτη του Survivor, καθώς της είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Το «Πρωινό» του Ant1 επέστρεψε και ανάμεσα στους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Η συνεργασία όμως αυτή κράτησε μόλις μια εβδομάδα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, το πρωί της Δευτέρας, μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και εξήγησε τι συνέβη και αποχώρησε από το «Πρωινό» μόλις μια εβδομάδα από την πρεμιέρα. «Ήταν μια απόφαση που πήρα εγώ γιατί την εκάστοτε χρονική περίοδο είμαι πραγματικά πάρα πολύ πιεσμένος με τα επαγγελματικά μου και ήθελ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟ Πατρινός Γιώργος Ασημακόπουλος αποκαλύπτει: Εγώ αποφάσισα να φύγω από το "Πρωινό"
Μπορεί τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου να έκανε πρεμιέρα το ανανεωμένο "Πρωινό", όμως τρεις μέρες μετά ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την εκπομπή λόγω των υποχρεώσεων του με τα καταστήματα ρούχων που έχει.
Διαβάστε το στο thebest.gr«Αν ο Γιώργος Ασημακόπουλος είχε άλλες δουλειές, καλά έκανε κι έφυγε από το Πρωινό»
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έφυγε από το Πρωινό και η Κόνι Μεταξά, που μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, ερωτηθείσα για […]
The post «Αν ο Γιώργος Ασημακόπουλος είχε άλλες δουλειές, καλά έκανε κι έφυγε από το Πρωινό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr