Ζούμπερ: «Ένιωσα σαν να βρίσκομαι σπίτι μου» (VIDEO)
12:54 - 13/09/2021
Ο Ελβετός εξτρέμ αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης και κατά την βράβευση του τόνισε ότι ένιωσε σαν να βρίσκεται στο σπίτι του. Ο Στίβεν Τσούμπερ αναδείχθηκε Cosmote MVP της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ιωνικό. Στο ντεμπούτο του, ο Ελβετός άσος πέτυχε γκολ και είχε συνολικά εξαιρετική απόδοση, με τον κόσμο της ομάδας να τον επιλέγει […]
The post Ζούμπερ: «Ένιωσα σαν να βρίσκομαι σπίτι μου» (VIDEO) appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
AEK – Τσούμπερ: «Νιώθω πολύ όμορφα, ήταν σαν να βρίσκομαι σπίτι μου»
Την ικανοποίηση του για το επίσημο ντεμπούτο με την ΑΕΚ εξέφρασε ο Στίβεν Τσούμπερ με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι των «κιτρινόμαυρων» μετά τη νίκη επί του Ιωνικού με 3-0 στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα της Superleague. «Φυσικά και νιώθω όμορφα. Το να σκοράρεις στο πρώτο σου παιχνίδι είναι πάντα καλό. Όμως το να νικάς είναι ... Περισσότερα
To άρθρο AEK – Τσούμπερ: «Νιώθω πολύ όμορφα, ήταν σαν να βρίσκομαι σπίτι μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Πολονάρα: «Είναι σαν όνειρο που βρίσκομαι στη Φενέρ»
Ο Ακίλε Πολονάρα χαρακτήρισε «όνειρο» την παρουσία του στη Φενέρμπαχτσε και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την υλοποίηση της μεταγραφής του.
Διαβάστε το στο Τσούμπερ: «Ένιωσα σαν να βρίσκομαι σπίτι μου»!»
Ο Στίβεν Τσούμπερ αναδείχθηκε Cosmote MVP της αναμέτρησης της ΑΕΚ…
Διαβάστε το στο onsports.grΣτίβεν Τσούμπερ: «Σαν να βρίσκομαι σπίτι μου» (vid)
Ο Ελβετός εξτρέμ της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ με το...καλημέρα κέρδισε τις εντυπώσεις. Οι δηλώσεις του στο κανάλι της ΠΑΕ για τη νίκη επί του Ιωνικού και τις αντιδράσεις του κόσμου.
Διαβάστε το στο fosonline.grΖούμπερ – «Ένιωσα σαν να βρίσκομαι σπίτι μου» (vid)
Ο Στίβεν Ζούμπερ εμφανίστηκε πολύ ενθουσιασμένος με το ντεμπούτο του στην ΑΕΚ, αλλά και την υποδοχή των οπαδών της Ένωσης.
Διαβάστε το στο to10.gr