Αρθρογραφία ΙΕΚ ΣΒΙΕ – Γαστρονομία

16:00 - 14/09/2021

Εξειδίκευση, έμπνευση και πρακτική γνώση γίνονται τα όπλα των νέων σεφ της Ελλάδας Τέχνη ή επάγγελμα; Πάθος ή εξειδίκευση; Ίσως δεν υπάρχει άλλο πεδίο που να συνδυάζει πιο έντονα τη δημιουργικότητα με τη γνώση, τη φαντασία με την πρακτική εμπειρία. Οι νέες πτυχές της σημερινής γαστρονομίας, από το fine dining και τα meal kits ως […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους