Άγριες Μέλισσες: Ο «Πέτρος Ορφανίδης» αποκαλύπτεται
05:50 - 15/09/2021
Για πρώτη φορά για το ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες μίλησε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Η φετινή περιοδεία ήταν μια τόσο επιτυχημένη συγκυρία, που είναι λες και μας πλήρωσαν τις διακοπές μας. Είμαστε δεμένοι και αγαπημένοι, και έχουμε περάσει πολύ ωραία μαζί. Ο Πενθέας θέλει η ζωή του να παραμείνει ως έχει, να μη διαταραχτεί η ησυχία των πραγμάτων, και εκεί εγώ συναντώ πάρα πολύ τον εαυτό μου» τόνισε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλές δομημένες ιστορίες με πολλά πρόσωπα, γεγονός που σημαίνει πως δεν έχω γύρισμα κάθε μέρα. Υποδύομαι τον εκδότη τοπικής εφημερίδας της Θεσσαλίας, με περίεργη δράση, ο οποίος είναι εναντίον τη
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Τσίκλης αποκαλύπτει πρώτη φορά την αλήθεια για τον ρόλο του
Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Τσίκλης με αφορμή την ένταξη του στις «Άγριες Μέλισσες» και τον τρίτο […]
The post Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Τσίκλης αποκαλύπτει πρώτη φορά την αλήθεια για τον ρόλο του appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr