Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Θέλω πάρα πολύ να κάνω κι άλλο παιδάκι, δυστυχώς δεν έρχεται»
11:18 - 16/09/2021
Στην εκπομπή “Mega καλημέρα” και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη έδωσε συνέντευξη η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την […]
The post Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Θέλω πάρα πολύ να κάνω κι άλλο παιδάκι, δυστυχώς δεν έρχεται» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εξομολόγηση Ευδοκίας Ρουμελιώτη: «Θέλω πάρα πολύ να κάνω κι άλλο παιδάκι, δυστυχώς δεν έρχεται»
«Με τον σύζυγό μου είμαστε 14 χρόνια μαζί. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα, παίζει ρόλο η γνώμη του. Ο σύζυγός μου έχει παιδιά από προηγούμενο γάμο. Αν αγαπάς αυτόν τον άνθρωπο, αγαπάς και τα παιδιά του. Ο ερχομός του παιδιού με άλλαξε πάρα πολύ. Έκανα το παιδί πολύ συνειδητά και πολύ συνειδητά είμαι από πάνω του. Είμαι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕυδοκία Ρουμελιώτη: Η επιθυμία για ένα δεύτερο παιδί: “Δυστυχώς δεν έρχεται”
Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα για τον σύζυγό της και την όμορφη
To άρθρο Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η επιθυμία για ένα δεύτερο παιδί: “Δυστυχώς δεν έρχεται” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕυδοκία Ρουμελιώτη: Θέλω πολύ να κάνω άλλο ένα παιδί. Δυστυχώς δεν έρχεται
Συγκινεί η Ευδοκία Ρουμελιώτη με την αποκάλυψή της για την επιθυμία της να κάνει δεύτερο παιδί και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.
Διαβάστε το στο thetoc.grΕυδοκία Ρουμελιώτη: Θέλω να κάνω κι άλλο παιδί – Δυστυχώς δεν έρχεται
Ευδοκία Ρουμελιώτη: Αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo αλλά και στη σχέση της με το παιδί της.
Διαβάστε το στο pagenews.grΡουμελιώτη: “Θέλω πολύ να κάνω ένα ακόμη παιδάκι. Δυστυχώς δεν έρχεται”
Η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην εκπομπή της
Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα»
αναφέρθηκε στην επιθυμία της να
αποκτήσει...
Διαβάστε το στο ekriti.gr