Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Θέλω πάρα πολύ να κάνω κι άλλο παιδάκι, δυστυχώς δεν έρχεται»

11:18 - 16/09/2021

Στην εκπομπή “Mega καλημέρα” και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη έδωσε συνέντευξη η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την […] The post Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Θέλω πάρα πολύ να κάνω κι άλλο παιδάκι, δυστυχώς δεν έρχεται» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εξομολόγηση Ευδοκίας Ρουμελιώτη: «Θέλω πάρα πολύ να κάνω κι άλλο παιδάκι, δυστυχώς δεν έρχεται»

«Με τον σύζυγό μου είμαστε 14 χρόνια μαζί. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα, παίζει ρόλο η γνώμη του. Ο σύζυγός μου έχει παιδιά από προηγούμενο γάμο. Αν αγαπάς αυτόν τον άνθρωπο, αγαπάς και τα παιδιά του. Ο ερχομός του παιδιού με άλλαξε πάρα πολύ. Έκανα το παιδί πολύ συνειδητά και πολύ συνειδητά είμαι από πάνω του. Είμαι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η επιθυμία για ένα δεύτερο παιδί: “Δυστυχώς δεν έρχεται”

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα για τον σύζυγό της και την όμορφη To άρθρο Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η επιθυμία για ένα δεύτερο παιδί: “Δυστυχώς δεν έρχεται” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Θέλω πάρα πολύ άλλο ένα παιδάκι, δυστυχώς δεν έρχεται» (Video)

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Θέλω πολύ να κάνω άλλο ένα παιδί. Δυστυχώς δεν έρχεται

Συγκινεί η Ευδοκία Ρουμελιώτη με την αποκάλυψή της για την επιθυμία της να κάνει δεύτερο παιδί και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Θέλω να κάνω κι άλλο παιδί – Δυστυχώς δεν έρχεται

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo αλλά και στη σχέση της με το παιδί της.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ρουμελιώτη: “Θέλω πολύ να κάνω ένα ακόμη παιδάκι. Δυστυχώς δεν έρχεται”

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη  στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα»  αναφέρθηκε στην επιθυμία της να αποκτήσει...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ευδοκία Ρουμελιώτη: "Θέλω πάρα πολύ να κάνω κι άλλο παιδάκι"

"Δυστυχώς δεν έρχεται"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο