Φαίη Σκορδά: «Ποιος σου είπε ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει σύντροφο;»

13:14 - 16/09/2021

Πώς να κατακτήσετε ότι ονειρεύεστε εξηγούσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στους παρουσιαστές του Πρωινό, όμως ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη […] The post Φαίη Σκορδά: «Ποιος σου είπε ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει σύντροφο;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η ατάκα της Σκορδά για τα προσωπικά του Λιάγκα: Ποιος σου είπε ότι ο Γιώργος δεν έχει σύντροφο;

H απάντηση του παρουσιαστή

Διαβάστε το στο

Φαίη Σκορδά – «Ποιος σου είπε ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει σύντροφο;»

Η απάντηση του παρουσιαστή στο «καρφί» της Φαίης Σκορδά

Διαβάστε το στο

Σε ένα διάλογο για την προσωπική ζωή του μπλέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ η Βίκυ Χατζηβασιλείου προσπαθούσε να εξηγήσει πώς να κατακτήσετε ό,τι ονειρεύεστε. Η κουβέντα εξελίχθηκε ως εξής με τη Φαίη Σκορδά να προβαίνει σε αποκαλύψεις. Βίκυ: Θετικά θα σκεφτείς: Θέλω και μου αξίζει να έχω μια καλή σύντροφο στη ζωή μου που θα με κάνει ευτυχισμένο.Φαίη: Γιατί; Ποιος σου είπε ότι δεν έχει;Βίκυ: Δεν ξέρω τι κάνει.Γιώργος: Δεν έχω αλλά ΟΚ. Μια χαρά, επιλογή μου είναι.Βίκυ: Ωραία. Θα ήθελες να έχεις όμως;Γιώργος: Καλά περνάω.Βίκυ: Είναι αρκετό να είσαι μόνος;Γιώργος: Αρκετό. Μια χαρά είμαι. Ευτυχισμένος. Μια χαρά είμαι.Βίκυ: Προς το παρόν.Γιώργος: Σε αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι πάρα πολύ καλά.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φαίη Σκορδά σε Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ποιος σου είπε ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει σύντροφο;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο διάλογός τους είχε ως εξής: Βίκυ: Θετικά θα σκεφτείς: Θέλω και μου αξίζει να έχω μια καλή σύντροφο στη ζωή μου που θα με κάνει ευτυχισμένο. Φαίη: Γιατί; Ποιος σου είπε ότι δεν έχει; Βίκυ: Δεν ξέρω τι κάνει. Γιώργος: Δεν έχω αλλά ΟΚ. Μια χαρά, επιλογή μου είναι. Βίκυ: Ωραία. Θα ήθελες να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φαίη Σκορδά: “Ποιος σου είπε ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει σύντροφο;” – Η απάντηση του παρουσιαστή

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν η σημερινή καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό. To άρθρο Φαίη Σκορδά: “Ποιος σου είπε ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει σύντροφο;” – Η απάντηση του παρουσιαστή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Φαίη Σκορδά: «Ποιος σου είπε ότι ο Λιάγκας δεν έχει σύντροφο;» – Αμηχανία για τον παρουσιαστή

Το πρωινό: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν καλεσμένη σήμερα (16/9) στην εκπομπή του ANT1 και είδαμε…

Διαβάστε το στο queen.gr

Φαίη Σκορδά: «Ποιος σου είπε ότι ο Λιάγκας δεν έχει σύντροφο;» – Αμηχανία για τον παρουσιαστή

Το πρωινό: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν καλεσμένη σήμερα (16/9) στην…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Το πρωινό: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν καλεσμένη σήμερα (16/9) στην εκπομπή του ANT1 και είδαμε τον Γιώργο Λιάγκα σε μια αμήχανη στιγμή.

Διαβάστε το στο astrology.gr

Το πρωινό: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν καλεσμένη σήμερα (16/9) στην εκπομπή του ANT1 και είδαμε τον Γιώργο Λιάγκα σε μια αμήχανη στιγμή.

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Σε ένα διάλογο για την προσωπική ζωή του μπλέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ η Βίκυ Χατζηβασιλείου προσπαθούσε να εξηγήσει πώς να κατακτήσετε ό,τι ονειρεύεστε. Η κουβέντα εξελίχθηκε ως εξής με τη Φαίη Σκορδά να προβαίνει σε αποκαλύψεις. Βίκυ: Θετικά θα σκεφτείς: Θέλω και μου αξίζει να έχω μια καλή σύντροφο στη ζωή μου που θα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Φαίη Σκορδά: Ποιος σου είπε ότι ο Λιάγκας δεν έχει σύντροφο; – Αμηχανία για τον παρουσιαστή

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν καλεσμένη σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και με τη Φαίη Σκορδά πιάσανε κουβέντα για τη σύντροφο του Γιώργου Λιάγκα. Άβολες στιγμές... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Φαίη Σκορδά: Ποιος σου είπε ότι ο Λιάγκας δεν έχει σύντροφο; – Αμηχανία για τον παρουσιαστή

Διαβάστε το στο spoilers

Φαίη Σκορδά – «Ποιος σου είπε ότι ο Λιάγκας δεν έχει σύντροφο;» – Αμηχανία για τον παρουσιαστή

Διαβάστε το στο to10.gr

Φαίη Σκορδά: "Ποιος σου είπε ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει σύντροφο;" (video)

Λιάγκας: Σε αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι πάρα πολύ καλά

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο