Ο Μπουράκ Χακί μιλάει πρώτη φορά για τη Χαρά Παππά – «Θέλω να την παντρευτώ»

08:21 - 19/12/2019

Τον Μπουράκ Χακί φιλοξένησε η Ελεονώρα Μελέτη στα “Μεσάνυχτα”. Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός αποκάλυψε το παρασκήνιο της πρότασης γάμου που […] The post Ο Μπουράκ Χακί μιλάει πρώτη φορά για τη Χαρά Παππά – «Θέλω να την παντρευτώ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η ερωτική εξομολόγηση του Μπουράκ Χακί στη Χαρά Παππά: «Θέλω να την παντρευτώ»

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Μπουράκ Χακί. Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός έκανε μία...

Διαβάστε το στο Zougla

Μπουράκ Χακί: Μιλά πρώτη φορά για τον μεγάλο έρωτα με την Χαρά Παππά

O Μπουράκ Χακί ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Μεσάνυχτα που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη! Ο Τούρκος ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον έρωτά του με την…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μπουράκ Χακί για Χαρά Παππά: «Θέλω να την παντρευτώ»

Τον Μπουράκ Χακί φιλοξένησε η Ελεονώρα Μελέτη στα «Μεσάνυχτα»...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η ερωτική εξομολόγηση του Μπουράκ Χακί στη Χαρά Παππά: «Θέλω να την παντρευτώ»

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Μπουράκ Χακί. Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός έκανε μία εκ βαθέων...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Μπουράκ Χακί μιλάει πρώτη φορά για τη Χαρά Παππά – "Θέλω να την παντρευτώ" (VIDEO)

Τον Μπουράκ Χακί φιλοξένησε η Ελεονώρα Μελέτη στα “Μεσάνυχτα”. Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός αποκάλυψε το παρασκήνιο της πρότασης γάμου που έκανε στη Χαρά Παππά, διαγωνιζόμενη του GNTM. Κάνοντας μια εκ βαθέων ερωτική εξομολόγηση στη σύντροφο της ζωής του, μίλησε για τη γνωριμία τους και πως κατάφεραν να εκμηδενίσουν τις αποστάσεις και να ξεπεράσουν εμπόδια προκειμένου να είναι μαζί. «Είμαι πολύ χαρούμενος που τα τελευταία τρία χρόνια είναι στη ζωή μου η Χαρά. Συναντηθήκαμε τυχαία και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Χαρά έκανε το πρώτο βήμα. Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Φοβάμαι τα αεροπλάνα, αλλά για να δω τη Χαρά άλλαξα δύο πτήσεις σε μια μέρα. Η Χαρά ήθελε πολύ να γίνει μοντέλο και τη στήριξα σ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Μπουράκ Χακί: Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός μιλάει για την Χαρά Παππά-«Θέλω να την παντρευτώ»! (photos+video)

Τι είπε ο Τούρκος superstar Μπουράκ Χακί για τον έρωτα του με την Ελληνίδα Χαρά Παππά που γνωρίσαμε στο GNTM; Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr The post Μπουράκ Χακί: Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός μιλάει για την Χαρά Παππά-«Θέλω να την παντρευτώ»! (photos+video) appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Ο Μπουράκ Χακί εξομολογήθηκε για πρώτη φορά για την Χαρά! «Θέλω να την παντρευτώ»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός, και σύντροφος της Χαράς Παππά, Μπουράκ Χακί. Ο ίδιος μίλησε για το πως γνωρίστηκαν με το γνωστό, πλέον, μοντέλο, για τη σχέση τους, και την πρόταση γάμου που της έκανε. Δείτε επίσης Άγριες Μέλισσες: Παντρεύτηκε πρωταγωνιστής της σειράς και δεν πήραμε χαμπάρι! «Είμαι πολύ χαρούμενος […] Ο Μπουράκ Χακί εξομολογήθηκε για πρώτη φορά για την Χαρά! «Θέλω να την παντρευτώ» - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.

Διαβάστε το στο daddy-cool.gr

Μπουράκ Χακί: Μιλά πρώτη φορά για τον μεγάλο έρωτα με την Χαρά Παππά – «Θέλω να την παντρευτώ»

O Μπουράκ Χακί ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Μεσάνυχτα που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη! Ο Τούρκος ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον έρωτά του με την Χαρά Παππά. Ο Μπουράκ Χακί μίλησε με τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του και πρώην παίκτρια του GNTM, Χαρά Παππά. Ο Μπουράκ συνοδευόταν από το γνωστό μοντέλο παρόλο που δεν […] The post Μπουράκ Χακί: Μιλά πρώτη φορά για τον μεγάλο έρωτα με την Χαρά Παππά – «Θέλω να την παντρευτώ» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Μπουράκ Χακί για Χαρά Παππά: «Θέλω να την παντρευτώ»

Τον Μπουράκ Χακί φιλοξένησε η Ελεονώρα Μελέτη στα «Μεσάνυχτα». Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός αποκάλυψε το παρασκήνιο της πρότασης γάμου που έκανε στη Χαρά Παππά, διαγωνιζόμενη του GNTM 2. Κάνοντας μια εκ βαθέων ερωτική εξομολόγηση στη σύντροφο της ζωής του, μίλησε για τη γνωριμία τους και πώς κατάφεραν να εκμηδενίσουν τις αποστάσεις και να ξεπεράσουν εμπόδια προκειμένου να είναι μαζί. «Είμαι πολύ χαρούμενος που τα τελευταία τρία χρόνια είναι στη ζωή μου η Χαρά. Συναντηθήκαμε τυχαία και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Χαρά έκανε το πρώτο βήμα. Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Φοβάμαι τα αεροπλάνα, αλλά για να δω τη Χαρά άλλαξα δύο πτήσεις σε […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο