Στην Ελλάδα η Μόνικα Μπελούτσι για τον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας – Φωτογραφίες του TLIFE
13:38 - 19/09/2021
Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Μόνικα Μπελούτσι. Η διεθνούς φήμης ηθοποιός θα υποδυθεί τη
To άρθρο Στην Ελλάδα η Μόνικα Μπελούτσι για τον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας – Φωτογραφίες του TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μόνικα Μπελούτσι: «Οι επιστολές της Μαρίας Κάλλας εμπλούτισαν την ζωή μου»
Η αγάπη της Μόνικα Μπελούτσι για την Ελλάδα είναι γνωστή – και αντιστρόφως. Σήμερα η αιθέρια ιταλίδα ηθοποιός, από τις διασημότερες και ωραιότερες σταρ του παγκόσμιου κινηματογράφου, συναντήθηκε με Έλληνες δημοσιογράφους σε μια συνέντευξη Τύπου, συζητώντας για τις άγνωστες «επιστολές και αναμνήσεις της Μαρίας Κάλλας» (Maria Callas: Lettres & Mémoires) που θα αναγνώσει στα γαλλικά ... Περισσότερα
To άρθρο Μόνικα Μπελούτσι: «Οι επιστολές της Μαρίας Κάλλας εμπλούτισαν την ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μόνικα Μπελούτσι: Οι επιστολές της Μαρίας Κάλλας εμπλούτισαν τη δική μου ζωή
Η αγάπη της Μόνικα Μπελούτσι για την Ελλάδα είναι γνωστή - και αντιστρόφως. Την Κυριακή η αιθέρια Ιταλίδα ηθοποιός...
Διαβάστε το στο ZouglaΜόνικα Μπελούτσι: Οι επιστολές της Μαρίας Κάλλας εμπλούτισαν την δική μου ζωή
Η αγάπη της Μόνικα Μπελούτσι για την Ελλάδα είναι γνωστή.
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΜόνικα Μπελούτσι: Οι επιστολές της Μαρία Κάλλας εμπλούτισαν τη δική μου ζωή
Η αγάπη της Μόνικα Μπελούτσι για την Ελλάδα είναι γνωστή...
Διαβάστε το στο mononews.grΜόνικα Μπελούτσι: Στην Αθήνα για να ενσαρκώσει την Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο
Στην Αθήνα έφτασε η Μόνικα Μπελούτσι. Η Ιταλίδα σταρ βρίσκεται στη χώρα όχι αυτή τη φορά για διακοπές, όπως συνηθίζει, αλλά για μια σειρά παραστάσεων. Συγκεκριμένα θα ερμηνεύει στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου επιστολές και αναμνήσεις της Μαρία Κάλλας στην πρώτη θεατρική της εμφάνιση στο Ηρώδειο. Οι παραστάσεις είχαν προγραμματιστεί αρχικά για πέρσι το […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜόνικα Μπελούτσι: «Οι επιστολές της Μαρίας Κάλλας εμπλούτισαν την ζωή μου»
Η αγάπη της Μόνικα Μπελούτσι για την Ελλάδα είναι γνωστή – και αντιστρόφως. Σήμερα η αιθέρια ιταλίδα ηθοποιός, από τις διασημότερες και ωραιότερες σταρ του παγκόσμιου κινηματογράφου, συναντήθηκε με Έλληνες δημοσιογράφους σε μια συνέντευξη Τύπου, συζητώντας για τις άγνωστες «επιστολές και αναμνήσεις της Μαρίας Κάλλας» (Maria Callas: Lettres & Mémoires) που θα αναγνώσει στα γαλλικά με τον δικό […]
Διαβάστε το στο dete.grΜόνικα Μπελούτσι: Οι επιστολές της Μαρίας Κάλλας εμπλούτισαν την δική μου ζωή
Η ανάγνωση των επιστολών ακολουθεί χρονολογική σειρά, φέρνοντας στο φως κρυφές και άγνωστες πτυχές της μεγάλης σταρ. Η αγάπη της...
The post Μόνικα Μπελούτσι: Οι επιστολές της Μαρίας Κάλλας εμπλούτισαν την δική μου ζωή appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr