Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έλεγα στον εαυτό μου «δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι, είναι σαν να έχεις πεθάνει»

11:58 - 20/09/2021

Για πρώτη φορά από τη μέρα που της άλλαξε τόσο βίαια τη ζωή, η Ιωάννα Παλιοσπύρου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον Μάιο του 2020.«Δεν νομίζω ότι μπορεί να το διαχειριστεί κανείς αυτό». Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε μετά την επίθεση με βιτριόλι, περιέγραψε όλο αυτό που περνάει και το πώς προσπάθησε να σταθεί ξανά στα πόδια της. «Μου πήρε πολύ καιρό να καταλάβω ότι δεν θα ξαναδώ την εικόνα μου όπως την ήξερα» είπε στον Alpha και την Κατερίνα Καινούργιου, τονίζοντας ότι «ο σωματικός πόνος ξεχνιέται, ο ψυχικός δεν ξεπερνιέται». «Οι πόνοι είναι αφόρητοι κάθε φορά που πρέπει να κάνω ένα χειρουργείο» συμπλήρωσε και θυμή

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τα μηνύματα στην Έφη Κακαράντζουλα-«Δείχνει να μην έχει καταλάβει τι έχει κάνει»

Στην Έφη Κακαράντζουλα, τη γυναίκα που της έριξε βιτριόλι τραυματίζοντας την βαρύτατα αναφέρθηκε αρκετές φορές η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην πρώτη…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει η Ιωάννα – “Έλεγα στον εαυτό μου δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι, είναι σαν να έχεις πεθάνει”

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα και είδε τη ζωή της να αλλάζει μέσα σε μια στιγμή, μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα και στην Κατερίνα Καινούργιου στον ALPHA και συγκλόνισε με το ήθος της, την περηφάνεια της, τη μαχητικότητα και τη γενναιότητά της αποδεικνύοντας πως αν είσαι φτιαγμένος […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Μόλις είδα τον εαυτό μου σε φωτογραφίες κατάλαβα πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Μόλις είδα τον εαυτό μου σε φωτογραφίες κατάλαβα πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο» Την πρώτη της μεγάλη συνέντευξη on camera μετά τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον περασμένο Μάιο έδωσε η Ιώαννα Παλιοσπύρου. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Κατερίνα Καινούργιου, στην πρώτη της μεγάλη συνέντευξη on camera, […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά