Θανάσης Ευθυμιάδης: «Όταν οι κόρες μου έμαθαν ότι η Μπιγιονσέ είναι βίγκαν, έγινα προχωρημένος»
20:14 - 20/09/2021
Στην έκθεση βιβλίου στο Ζάππειο βρέθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, προκειμένου να παρουσιάσει την πρώτη του συγγραφική απόπειρα και η κάμερα […]
The post Θανάσης Ευθυμιάδης: «Όταν οι κόρες μου έμαθαν ότι η Μπιγιονσέ είναι βίγκαν, έγινα προχωρημένος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θανάσης Ευθυμιάδης: Οι κόρες μου με θεωρούσαν περίεργο, όταν έμαθαν ότι η Γκράντε και η Μπιγιονσέ είναι βίγκαν έγινα in
Στην εκπομπή «Στούντιο 4» παραχώρησε συνέντευξη ο Θανάσης Ευθυμιάδης και μίλησε για τον εναλλακτικό τρόπο ζωής που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο ηθοποιός: «μια όμορφη μέρα για μένα είναι κάθε μέρα. Προσπαθώ να βρω μικρές όμορφες στιγμές και να συνεχίσει έτσι η μέρα». Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για την Πόντια γιαγιά του η οποία έζησε μέχρι τα 100 και ήταν εκείνη που του έμαθε την αγάπη στην απλή, καθημερινή ζωή, όπως είπε. «Στην αρχή οι κόρες μου με θεωρούσαν διαφορετικό, περίεργο. Σιγά σιγά διαβάζοντας ότι είναι βίγκαν η Αριάνα Γκράντε και η Μπιγιονσέ και όλες αυτές που θαυμάζουν τα νεαρά κορίτσια, ξαφνικά ο μπαμπάς τους έγινε in και προχωρημένος αφού κάνει ό,
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΘ.Ευθυμιάδης: «Όταν οι κόρες μου έμαθαν ότι η Μπιγιόνσε είναι vegan έγινα προχωρημένος»
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την ζωή του και τις επιλογές στις οποίες έχει προχωρήσει.
Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον εναλλακτικό τρόπο ζωής του, καθώς και για την αγαπημένη του οικογένεια, δηλαδή τις κόρες του και την όμορφη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς.
«Στην αρχή οι κόρες μου με θεωρούσαν διαφορετικό, περίεργο. Σιγά-σιγά, διαβάζοντας ότι είναι βίγκαν η Αριάνα Γκράντε, η Μπιγιονσέ και όλες αυτές που θαυμάζουν τα νεαρά κορίτσια, ξαφνικά ο μπαμπάς τους έγινε in και προχωρημένος, αφού κάνει ό,τι κάνει και το Χόλιγουντ, αν και τα κάνω εδώ και 15 χρόνια», εξήγησε ο καλλιτέχνης και πρόσθεσε:
«Οπότε πλέον με βλέπουν όχι απλώς ως φυσιολογικό, αλλά πολλές φορές δοκιμάζουν
Διαβάστε το στο pronews.grΘανάσης Ευθυμιάδης: "Όταν οι κόρες μου έμαθαν ότι η Μπιγιονσέ είναι βίγκαν, έγινα προχωρημένος"
"Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανακάνω κάτι στην τηλεόραση ή στο θέατρο για να ταΐσω τον φόβο και την λαγνεία των ανθρώπων"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr