#Μπιγιονσέ

Οι έπαινοι του Πολ Μακ Κάρντει στην Μπιγιονσέ για την ερμηνεία της στο «Blackbird»

Cnn.gr
Με επαινετικά λόγια αναφέρθηκε ο θρύλος των Beatles, Πολ ΜακΚάρτνεϊ στην Beyoncé για την ερμηνεία της στο «Blackbird».Περισσότερα...
19:37 05/04/2024

Εύη Δρούτσα για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision: «Αχταρμάς το “Ζάρι”, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι η Μπιγιονσέ» (vid)

aek1924.gr
Η Εύη Δρούτσα τοποθετήθηκε, για ακόμη μια φορά, για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision. Στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βγήκε η Εύη Δρούτσα. Η γνωστή στιχουργός εξέφρασε γι’ ακόμα μία φορά την άποψή της για το τραγούδι «Ζάρι» με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision. «Με μία […] The post Εύη Δρούτσα για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision: «Αχταρμάς το “Ζάρι”, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι η Μπιγιονσέ» (vid) appeared first on AEK1924.gr.
21:37 09/03/2024

Μεταλλικό ασημί: Φορέστε το όπως η Μπιγιονσέ

Newsbeast.gr
Από την αρχή του «Renaissance World Tour» η Μπιγιονσέ είχε ζητήσει από τους fans της να φορούν ρούχα σε ασημί αποχρώσεις, κάτι που μετέτρεψε τις συναυλίες της σε ένα από τα hot fashion events του καλοκαιριού. Μάλιστα η pop star φορούσε συχνά στη σκηνή silver κοστούμια, ενώ στην πρεμιέρα της ομώνυμης ταινίας της, ήταν ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω με μεταλλικά στοιχεία. Και κάπως έτσι η 42χρονη Μπιγιονσέ κατάφερε να γεννήσει μια νέα τάση: το μεταλλικό ασημί. Τώρα είναι η δική μας σειρά να υιοθετήσουμε το ασημί για super glowy εμφανίσεις στις γιορτές. Με συμμάχους μας τις παγέτες και τα στρας, είμαστε έτοιμες για… all that glitters! Κοστούμι με ασημί ρίγα Αδιαμφισβήτητα το συγκεκριμένο
11:00 16/12/2023

Μπιγιονσέ: Κάνει λεύκανση αλα Μάικλ Τζάκσον; Όλη η αλήθεια

koolnews.gr
Η Beyoncé, μία από τις πιο αναγνωρισμένες και επιτυχημένες τραγουδίστριες στον κόσμο, βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο μιας αμφιλεγόμενης διαμάχης. Η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά την εμφάνισή της στην πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ «Renaissance: A film by Beyoncé», στο Μπέβερλι Χιλς. Μετά από αυτή την εκδήλωση, άρχισαν να εμφανίζονται διάφορα σχόλια και επικρίσεις στα social media, ορισμένα […] The post Μπιγιονσέ: Κάνει λεύκανση αλα Μάικλ Τζάκσον; Όλη η αλήθεια appeared first on Koolnews.gr.
09:58 01/12/2023

Μπιγιονσέ: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον σύζυγο και τους γονείς της

okmag.gr
Τα γενέθλια της είχε στις 4 Σεπτεμβρίου η Μπιγιονσέ, η οποία έσβησε 42 κεράκια στην τούρτα της. Η σούπερ σταρ και βασίλισσα της  R&B μουσικής ανεβάζει πολύ σπάνια στιγμιότυπα με τη οικογένειά της, και τα γενέθλιά της ήταν μια καλή αφορμή. Η σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά της Η Τίνα Νόουλς ανέβασε την ημέρα των […] The post Μπιγιονσέ: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον σύζυγο και τους γονείς της appeared first on OK! Magazine.
15:58 12/09/2023

Η Μπιγιονσέ υποκλίθηκε στη θρυλική Νταϊάνα Ρος

in.gr
«Σε ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου, βασίλισσά μου» τα λόγια της Μπιγιονσέ στην Νταϊάνα Ρος.
08:00 12/09/2023

Beyonce: To look που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό στην epic συναυλία για τα γενέθλια της

tlife.gr
Η Μπιγιονσέ, γιόρτασε τα γενέθλιά της χθες, με ένα μεγαλοπρεπές show στα πλαίσια της Renaissance World To άρθρο Beyonce: To look που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό στην epic συναυλία για τα γενέθλια της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 06/09/2023

Μπιγιονσέ: Έκλεισε τα 42 – Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία

okmag.gr
H Μπιγιόνσε έκλεισε τα 42 της χρόνια τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και η μητέρα της Τίνα Νόουλς θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια στο Instagram. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε ένα σπάνιο στιγμιότυπο στο οποίο τη βλέπουμε να σβήνει τα κεριά στην τούρτα της, περιτριγυρισμένη από τα τρία παιδιά της, την 11χρονη Blue Ivy και τα εξάχρονα δίδυμα Rumi […] The post Μπιγιονσέ: Έκλεισε τα 42 – Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία appeared first on OK! Magazine.
22:58 05/09/2023

Η Μέγκαν Μαρκλ άφησε τον Χάρι σπίτι και διασκέδασε με τον νονό της Λίλιμπετ

eleftherostypos.gr
Δεν είναι μυστικό πλέον ότι η Μέγκαν Μαρκλ λατρεύει την Μπιγιονσέ! Η Δούκισσα του Σάσεξ είχε την τύχη να παρακολουθήσει μια δεύτερη συναυλία της σταρ στο Inglewood της Καλιφόρνια το βράδυ της Δευτέρας. Η Μέγκαν Μαρκλ πήγε στο στάδιο SoFi για να παρακολουθήσει την παράσταση της Queen Bey και πήρε μαζί της έναν πολύ ιδιαίτερο […] Το άρθρο Η Μέγκαν Μαρκλ άφησε τον Χάρι σπίτι και διασκέδασε με τον νονό της Λίλιμπετ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
21:00 05/09/2023

Μαντόνα: Πήγε στη συναυλία της Μπιγιονσέ λίγο καιρό μετά την περιπέτεια της υγείας της

Newsbeast.gr
Η Μαντόνα λίγο καιρό μετά την περιπέτεια της υγείας της, που λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή, πραγματοποίησε δημόσια εμφάνιση και συγκεκριμένα πήγε στη συναυλία της Μπιγιονσέ. Σύμφωνα με το latimes.com, η 41χρονη τραγουδίστρια εντόπισε τη «βασίλισσα της ποπ» ανάμεσα στους θεατές και τότε το κοινό αποθέωσε τη δεύτερη. «Ένα μεγάλο ζήτω για τη βασίλισσα, Μαντόνα, σ’ αγαπάμε», φώναξε η Μπιγιονσέ. Στη συνέχεια έκανε μια αφιέρωση στη Μαντόνα, τραγουδώντας το «Break My Soul».
23:00 01/08/2023

Beyonce: Η Μαντόνα παρακολούθησε συναυλία της στο Νιου Τζέρσεϊ – Η αφιέρωση που της έκανε

tromaktiko.gr
Η «βασίλισσα» της ποπ Μαντόνα παρακολούθησε συναυλία της Μπιγιονσέ Περιοδεία πραγματοποιεί η Beyonce με τις συναυλίες της να γίνονται θέμα συζήτησης όπου εμφανίζεται. Σε μία από αυτές φαίνεται πως βρέθηκε για να την απολαύσει η «βασίλισσα» της ποπ, Μαντόνα, η οποία όπως όλα δείχνουν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε πρόσφατα με την υγεία της. Η […] The post Beyonce: Η Μαντόνα παρακολούθησε συναυλία της στο Νιου Τζέρσεϊ – Η αφιέρωση που της έκανε appeared first on Tromaktiko.gr.
19:46 01/08/2023

Μπιγιονσέ: Εμφανίστηκε σαν «ασημένια γοργόνα» στο Τορόντο και έκλεψε την παράσταση

NewsBomb
Η Μπιγιονσέ ανέβασε μια σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες με μια από τις λαμπερές εμφανίσεις της από τη συναυλία της στο…Περισσότερα...
12:00 11/07/2023

Μετά τη Μπιγιονσέ πήρε μία και ο Ικάρντι!

Newsauto.gr
Μπορεί οι ποδοσφαιρικές μετοχές του Μάουρο Ικάνρτι να κάνουν limit down, ωστόσο η απόκτηση μιας συλλεκτικής Rolls-Royce Boat Tail, αξίας περίπου 25 εκατομμυρίων ευρώ, του ανεβάζουν τη διάθεση. Όπως και πολλοί άλλοι διάσημοι ποδοσφαιριστές, έτσι και ο Μάουρο Ικάρντι έχει αδυναμία στα πολυτελή αυτοκίνητα. Αυτή τη φορά, βέβαια, ο 30χρονος Αργεντίνος επιθετικός το… απογείωσε, αφού […] The post Μετά τη Μπιγιονσέ πήρε μία και ο Ικάρντι! appeared first on NewsAuto.gr.
20:00 03/06/2023

Forbes: Ριάνα, Σουίφτ, Μπιγιονσέ στη λίστα με τις 100 πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες των ΗΠΑ

tromaktiko.gr
Οι συγκεκριμένες σταρ του τραγουδιού έχουν αφήσει το στίγμα τους στον χώρο του θεάματος Οι τραγουδίστριες Rihanna, Taylor Swift και Beyoncé και τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιανς-Τζένερ, Κάιλι Τζένερ και Κιμ Καρντάσιαν κατέχουν κορυφαίες θέσεις στη φετινή λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες της Αμερικής. .@KylieJenner, @Rihanna And The Other Richest #SelfMadeWomen Under […] The post Forbes: Ριάνα, Σουίφτ, Μπιγιονσέ στη λίστα με τις 100 πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες των ΗΠΑ appeared first on Tromaktiko.gr.
21:46 02/06/2023

Σελένα Γκόμεζ: Έξαλλη η τραγουδίστρια με τον σωματοφύλακά της

tromaktiko.gr
Η Σελένα Γκόμεζ, που πήγε να παρακολουθήσει τη συναυλία της Μπιγιονσέ στο Παρίσι, φέρεται να υπερασπίστηκε έναν θαυμαστή της Η Σελένα Γκόμεζ βρέθηκε στο επίκεντρο της συναυλίας της Μπιγιονσέ στο Παρίσι, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Η τραγουδίστρια ταξίδεψε στην Πόλη του Φωτός για να παρακολουθήσει το πολυαναμενόμενο σόου της ερμηνεύτριας του «Single Ladies». Η αντίδραση της […] The post Σελένα Γκόμεζ: Έξαλλη η τραγουδίστρια με τον σωματοφύλακά της appeared first on Tromaktiko.gr.
09:46 30/05/2023

Η ακριβότερη έπαυλη της Καλιφόρνια στη Μπιγιονσέ και το «κράξιμο» στο Twitter

thebest.gr
Το housing market σε παραδεισένιες γωνιές της ηλιόλουστης Καλιφόρνια είναι πραγματικό χρυσορυχείο, καθώς οι celebrities συναγωνίζονται στις πελώριες βίλες διαφορετικών στυλ.
15:02 24/05/2023

Μπιγιονσέ: Το κέρασμα που ξεπέρασε τα 2.000 ευρώ

thebest.gr
Πολύ στενή σχέση διατηρεί με τους συνεργάτες της η αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπιγιονσέ .
00:30 24/05/2023

Νατάλια Μπράιαντ: Η κόρη του Κόμπι άρχισε να εργάζεται με τη Μπιγιονσέ

ProtoThema.gr
Η κόρη του εκλιπόντα θρύλου του μπάσκετ θα συμμετάσχει στη νέα περιοδεία της σταρ
22:52 22/05/2023

Μπιγιονσέ - Jay-Z: Αγόρασαν το ακριβότερο σπίτι που πουλήθηκε ποτέ στην Καλιφόρνια (pics)

NewsBomb
Η επενδυση που έκανε η Μπιγιονσέ και ο σύζυγος της Jay-Z Περισσότερα...
19:02 20/05/2023

Μπιγιονσέ: Η περιοδεία της αναμένεται να ξεπεράσει τα δύο δισ. δολάρια σε έσοδα – Θα «σπάσει» το ρεκόρ της Τέιλορ Σουίφτ

Newsbeast.gr
Η περιοδεία της Μπιγιονσέ, με τίτλο Renaissance Tour, άρχισε από την Στοκχόλμη το βράδυ της Τετάρτης (10/5) και συνεχίστηκε την Πέμπτη (11/5) και πάλι στην πρωτεύουσα της Σουηδίας προτού συνεχιστεί σε άλλες μεγαλουπόλεις της Ευρώπης και της Αμερικής. Για πρώτη φορά από το 2016 η σούπερσταρ της ποπ θα δώσει συναυλίες σε στάδια και ως εκ τούτου υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό για να την παρακολουθήσει ζωντανά. Μάλιστα, είναι τέτοια η ζήτηση για εισιτήρια, που σύμφωνα με το έγκυρο οικονομικό περιοδικό Forbes, η τουρνέ της αναμένεται να ξεπεράσει τα 2,1 δισ. δολάρια σε έσοδα – μόνο από τα εισιτήρια – και θα «γράψει» καινούριο ρεκόρ στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας. Αν επιβεβαιωθεί
00:50 12/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load