Βαλέρια Κουρούπη: Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βαλέρια Κουρούπη: «Έχω δεχτεί παρενόχληση και λεκτική κακοποίηση»
Δείτε όλα όσα είπε η Βαλέρια Κουρούπη σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και την Ελένη Ευσταθίου παραχώρησε συνέντευξη η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το ελληνικό #metoo. «Το κίνημα #metoo ήταν μια πολύ ωραία αρχή, οι άνθρωποι πρέπει να μιλάμε. Παρενόχληση έχω δεχτεί, κακοποίηση λεκτική έχω δεχθεί. Ήθελα ... Περισσότερα
To άρθρο Βαλέρια Κουρούπη: «Έχω δεχτεί παρενόχληση και λεκτική κακοποίηση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Βαλέρια Κουρούπη: «Έχω δεχτεί παρενόχληση και λεκτική κακοποίηση»
Συνέντευξη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και την Ελένη Ευσταθίου παραχώρησε η Βαλέρια Κουρούπη. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο […]
The post Βαλέρια Κουρούπη: «Έχω δεχτεί παρενόχληση και λεκτική κακοποίηση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΒαλέρια Κουρούπη: Έχω δεχθεί και παρενόχληση και λεκτική κακοποίηση
Συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή «MEGA Καλημέρα» έδωσε η Βαλέρια Κουρούπη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ελληνικό #metoo και στα προσωπικά της βιώματα στο θέατρο....
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βαλέρια Κουρούπη: Έχω δεχθεί και παρενόχληση και λεκτική κακοποίηση
Διαβάστε το στο spoilers