Μέγκι Ντρίο: «Αυτό που μπορεί να κάνει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι να ρίξει την τηλεθέαση του GNTM»

14:20 - 21/09/2021

Στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” μίλησε η Μέγκι Ντρίο, η οποία γι’ ακόμα μία φορά έριξε ατάκες – φωτιά προς […] The post Μέγκι Ντρίο: «Αυτό που μπορεί να κάνει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι να ρίξει την τηλεθέαση του GNTM» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέγκι Ντρίο: «Το μόνο που μπορεί να κάνει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι να ρίξει την τηλεθέαση»

Η πρώην παίκτρια του GNTM «δεν χαρίζεται» σε κανέναν - Τα σχόλια για το νέο μέλος της κριτικής επιτροπής και οι αιχμές για τις πρώην συμπαίκτριές της

Διαβάστε το στο

Μ.Ντρίο: «Το μόνο που μπορεί να κάνει η Ι.Παπαβλασοπούλου είναι να ρίξει την τηλεθέαση»

Η Μέγκι Ντρίο, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, έριξε για ακόμα μία φορά ατάκες - «φωτιά» προς όλες τις κατευθύνσεις. «Στο GNTM βλέπω μόνο ιστορίες πονεμένων ανθρώπων που παίρνουν wild card και τη λύπηση του Άγγελου Μπράτη. Το κορίτσι με τα κοντά μαλλιά που πέρασε ο Μπράτης με wild card δεν έχει μέλλον στη μόδα. Η Ρασέλ ήταν φίλη μου, τη στήριξα και βγαίνει τώρα και λερώνει το όνομά μου. Έχει κάνει έστω τα μισά από αυτά που έχω κάνει εγώ στη μόδα;», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο. Η Μέγκι Ντρίο συνέχισε: «Το GNTM είναι 70% ριάλιτι και 30% μόδα. Το μόνο που μπορεί να κάνει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι να ρίξει την τηλεθέαση. Η Ισμήνη ζητάει από τους υποψήφιους ενέργεια και ζωντάνια κάτι

Διαβάστε το στο pronews.gr

Μέγκι Ντρίο: "Αυτό που μπορεί να κάνει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι να ρίξει την τηλεθέαση του GNTM"

"Η Ρασέλ ήταν φίλη μου, τη στήριξα και βγαίνει τώρα και λερώνει το όνομά μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο