Μέγκι Ντρίο: «Αυτό που μπορεί να κάνει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι να ρίξει την τηλεθέαση του GNTM»
14:20 - 21/09/2021
Στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” μίλησε η Μέγκι Ντρίο, η οποία γι’ ακόμα μία φορά έριξε ατάκες – φωτιά προς […]
The post Μέγκι Ντρίο: «Αυτό που μπορεί να κάνει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι να ρίξει την τηλεθέαση του GNTM» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μέγκι Ντρίο: «Το μόνο που μπορεί να κάνει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι να ρίξει την τηλεθέαση»
Η πρώην παίκτρια του GNTM «δεν χαρίζεται» σε κανέναν - Τα σχόλια για το νέο μέλος της κριτικής επιτροπής και οι αιχμές για τις πρώην συμπαίκτριές της
Διαβάστε το στο Μ.Ντρίο: «Το μόνο που μπορεί να κάνει η Ι.Παπαβλασοπούλου είναι να ρίξει την τηλεθέαση»
Η Μέγκι Ντρίο, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, έριξε για ακόμα μία φορά ατάκες - «φωτιά» προς όλες τις κατευθύνσεις.
«Στο GNTM βλέπω μόνο ιστορίες πονεμένων ανθρώπων που παίρνουν wild card και τη λύπηση του Άγγελου Μπράτη. Το κορίτσι με τα κοντά μαλλιά που πέρασε ο Μπράτης με wild card δεν έχει μέλλον στη μόδα. Η Ρασέλ ήταν φίλη μου, τη στήριξα και βγαίνει τώρα και λερώνει το όνομά μου. Έχει κάνει έστω τα μισά από αυτά που έχω κάνει εγώ στη μόδα;», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.
Η Μέγκι Ντρίο συνέχισε: «Το GNTM είναι 70% ριάλιτι και 30% μόδα. Το μόνο που μπορεί να κάνει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι να ρίξει την τηλεθέαση. Η Ισμήνη ζητάει από τους υποψήφιους ενέργεια και ζωντάνια κάτι
Διαβάστε το στο pronews.grΜέγκι Ντρίο: "Αυτό που μπορεί να κάνει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι να ρίξει την τηλεθέαση του GNTM"
"Η Ρασέλ ήταν φίλη μου, τη στήριξα και βγαίνει τώρα και λερώνει το όνομά μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr