Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Αν θες να δημιουργήσεις κόντρα…»

13:08 - 22/09/2021

Μια τηλεοπτική κόντρα έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ώρες ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου, με τις δύο παρουσιάστριες...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πόλεμος Καινούργιου-Μαλέσκου: H απάντηση της Κατερίνας-«Αν θες να δημιουργήσεις κόντρα...»

Ποιος ο λόγος που… άναψαν τα αίματα

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Καινούργιου εναντίον της Μαλέσκου- «Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δε δημιουργώ κόντρες»

Μια νέα κόντρα μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Ιωάννας Μαλέσκου ξεκινά και φαίνεται πως θα απασχολήσει...

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Καινούργιου – Ιωάννα Μαλέσκου: Η φωνή που ψιθυρίζει οδήγησε στην κόντρα τους

Ένα ρεπορτάζ στάθηκε αφορμή ώστε δυο κυρίες της πρωινής ψυχαγωγίας να έρθουν σε σύγκρουση και μάλιστα μπροστά στις κάμερες. Από την Σοφία Πελεκάνου Ιωάννα Μαλέσκου και Κατερίνα Καινούργιου αντάλλαξαν… πυρά στον τηλεοπτικό αέρα το πρωί της Τετάρτης και το κοινό προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί και τα τηλεχειριστήρια πήραν… φωτιά από τους τηλεθεατές που περίμεναν να δουν τι θα συμβεί παρακάτω. Όλα ξεκίνησαν, όταν στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha μεταδόθηκε ρεπορτάζ το οποίο βασιζόταν σε δημοσίευμα site το οποίο ανέφερε πως επικρατεί προβληματισμός στον ΣΚΑΪ με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της πρωινής εκπομπής «Love It» και ως εκ τούτου θα υπάρξουν αλλαγές στο πρόγρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Καινούργιου – Ιωάννα Μαλέσκου: Το twitter παίρνει θέση στην κόντρα τους

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως ξέσπασε σήμερα ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου με To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου – Ιωάννα Μαλέσκου: Το twitter παίρνει θέση στην κόντρα τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κατερίνα Καινούργιου - Ιωάννα Μαλέσκου: Πόλεμος ανάμεσα στις δύο ξανθιές της πρωινής ζώνης

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Κατερίνα Καινούριου – Ιωάννα Μαλέσκου: Άγρια κόντρα στον αέρα – Τι έχει συμβεί

Μία μεγάλη κόντρα και μάλιστα ζωντανά κατά τη διάρκεια των εκπομπών τους έλαβε χώρα σήμερα το πρωί μεταξύ Κατερίνας Καινούργιου και Ιωάννας Μαλέσκου. Κατερίνα Καινούριου... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατερίνα Καινούριου – Ιωάννα Μαλέσκου: Άγρια κόντρα στον αέρα – Τι έχει συμβεί

Διαβάστε το στο spoilers

Κατερίνα Καινούριου – Ιωάννα Μαλέσκου: Άγρια κόντρα στον αέρα – Τι έχει συμβεί

Μία μεγάλη κόντρα και μάλιστα ζωντανά κατά τη διάρκεια των εκπομπών τους έλαβε χώρα σήμερα το πρωί μεταξύ Κατερίνας Καινούργιου και Ιωάννας Μαλέσκου. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντησή της στη Μαλέσκου – «Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δεν δημιουργώ κόντρες»

Την έκρηξη της Ιωάννας Mαλέσκου προκάλεσε ένα ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η παρουσιάστρια του Love It σχολίασε το ρεπορτάζ που μετέδωσε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και η απάντηση της δεύτερης δεν άργησε να έρθει. Συγκεκριμένα, στη «Super Κατερίνα» στον Alpha, προβλήθηκε ένα δημοσίευμα από γνωστό σάιτ που έκανε λόγο ότι η Ιωάννα Μαλέσκου […] The post Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντησή της στη Μαλέσκου – «Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δεν δημιουργώ κόντρες» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»