Ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Tlive: “Έχω λάβει εξώδικο από δύο ανεμβολίαστους ηθοποιούς”
16:10 - 22/09/2021
Στο Tlive και στην Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο Πρόεδρος
To άρθρο Ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Tlive: “Έχω λάβει εξώδικο από δύο ανεμβολίαστους ηθοποιούς” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Μπιμπίλας: Έχω λάβει εξώδικο από δύο ανεμβολίαστους ηθοποιούς
Τι είπε εκ νέου ο πρόεδρος του ΣΕΗ για τις καταγγελίες του Γιώργου Παράσχου σχετικά με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού
Διαβάστε το στο Μπιμπίλας: Έχω πάρει εξώδικο από δύο μη εμβολιασμένους ηθοποιούς
Τι ανέφερε για τα πλαστά πιστοποιητικά ηθοποιών
Διαβάστε το στο Σπύρος Μπιμπίλας: Έλαβε εξώδικο από μη εμβολιασμένους ηθοποιούς
Σε δημοσία αναφορά σχετικά με ένα περιστατικό προχώρησε ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος στην οποία τόνισε πως κάποιος του πρότεινε να του πουλήσει πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού. «Είχαμε μαζευτεί σε τραπέζι με κάποιους συναδέλφους και ένας με πλησίασε και μου πρότεινε να αγοράσω αυτό το παράνομο χαρτί και του λέω χτύπησες λάθος πόρτα, έχω κάνει το εμβόλιο» είπε ο Γιώργος Παράσχος στην κάμερα του «Love It» χθες. Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη καταγγελία ενώ υπογράμμισε πως και ο ίδιος έχει λάβει εξώδικο από μη εμβολιασμένους ηθοποιούς. «Δεν τον πλησίασε συνάδελφός μας, αλλά ένας άγνωστος άνθρωπος, εκτός του χώρου και νομίζω το λάθος το δικό μου
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣπύρος Μπιμπίλας: «Έχω λάβει εξώδικο από δύο ανεμβολίαστους ηθοποιούς»
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην καταγγελία του Γιώργου Παράσχου για τους καλλιτέχνες που κυκλοφορούν με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού. «Δεν τον πλησίασε συνάδερφός μας, αλλά ένας άγνωστος άνθρωπος, εκτός του χώρου και νομίζω το λάθος το δικό μου είναι ότι δεν κράτησα τα στοιχεία του. Ο Γιώργος Παράσχος ήταν μαζί με άλλους συναδέρφους μας και τον πλησίασε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣπύρος Μπιμπίλας: «Έχω λάβει εξώδικο από μη εμβολιασμένους ηθοποιούς»
Στο Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας για το περιστατικό που ανέφερε ο ηθοποιός, Γιώργος Παράσχος, με […]
The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω λάβει εξώδικο από μη εμβολιασμένους ηθοποιούς» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜπιμπίλας: Εχω λάβει εξώδικο από δύο ανεμβολίαστους ηθοποιούς
Τι είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά τις καταγγελίες του ηθοποιού Γιώργου Παράσχου για πασίγνωστους καλλιτέχνες που κυκλοφορούν με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.
Διαβάστε το στο thetoc.grΣπύρος Μπιμπίλας: Έχω λάβει εξώδικο από δύο ανεμβολίαστους ηθοποιούς
Ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά τις καταγγελίες του ηθοποιού Γιώργου Παράσχου για πασίγνωστους καλλιτέχνες που κυκλοφορούν με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού ξεκαθάρισε μιλώντας στην εκπομπή του Alpha T-Live:
Το άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: Έχω λάβει εξώδικο από δύο ανεμβολίαστους ηθοποιούς εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΣπύρος Μπιμπίλας: Έχω λάβει εξώδικο από δύο ανεμβολίαστους ηθοποιούς
Δημοσιεύθηκε: 22 Σεπτεμβρίου 2021 16:45 Στο Tlive και στην Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σπύρος Μπιμπίλας: Έχω λάβει εξώδικο από δύο ανεμβολίαστους ηθοποιούς
Διαβάστε το στο spoilersΣπύρος Μπιμπίλας: Έλαβε εξώδικο από μη εμβολιασμένους ηθοποιούς
Σε δημοσία αναφορά σχετικά με ένα περιστατικό προχώρησε ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος στην οποία τόνισε πως κάποιος του πρότεινε να του πουλήσει πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού. «Είχαμε μαζευτεί σε τραπέζι με κάποιους συναδέλφους και ένας με πλησίασε και μου πρότεινε να αγοράσω αυτό το παράνομο χαρτί και του λέω χτύπησες λάθος πόρτα, έχω κάνει το εμβόλιο» […]
Διαβάστε το στο dete.grΣπύρος Μπιμπίλας: "Έχω λάβει εξώδικο από μη εμβολιασμένους ηθοποιούς"
"Ο Γιώργος Παράσχος ήταν μαζί με άλλους συναδέρφους μας και τον πλησίασε ένας άγνωστος"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr