Ηλίας Βρεττός: «Το τροχαίο του Mad Clip μου θύμισε πολύ το δικό μου» – Δείτε βίντεο

16:52 - 22/09/2021

Στο ατύχημα του Mad Clip αναφέρθηκε ο Ηλίας Βρεττός, καθώς όπως είπε, του θύμισε το δικό του, που συνέβη πριν από περίπου τρία χρόνια και παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή. Αρχικά, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την δύσκολη εμπειρία που έζησε και στις στιγμές, μετά το ατύχημα. Όπως εξήγησε, του ήταν πολύ δύσκολο να ξεπεράσει […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο Ηλίας Βρεττός: “Το τροχαίο του Mad Clip μου θύμισε πολύ το δικό μου”

Για το τροχαίο ατύχημα που τον οδήγησε στο νοσοκομείο πριν λίγα χρόνια, μίλησε ο Ηλίας Βρεττός To άρθρο Συγκλονίζει ο Ηλίας Βρεττός: “Το τροχαίο του Mad Clip μου θύμισε πολύ το δικό μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ηλίας Βρεττός: Το δυστύχημα του Mad Clip μου θύμισε πολύ το δικό μου

Δημοσιεύθηκε: 22 Σεπτεμβρίου 2021 17:00 Στο ατύχημα του Mad Clip αναφέρθηκε ο Ηλίας Βρεττός. Καθώς όπως είπε, του θύμισε το δικό του, που συνέβη πριν... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ηλίας Βρεττός: Το δυστύχημα του Mad Clip μου θύμισε πολύ το δικό μου

Διαβάστε το στο spoilers

Βρεττός: «Το ατύχημα του Mad Clip μου θύμισε το δικό μου, έμοιαζαν πολύ»

Συγκλονίζει ο τραγουδιστής

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ηλίας Βρεττός: "Το ατύχημα του Mad Clip μου θύμισε πολύ το δικό μου"

"Επέζησα από θαύμα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους