Ηλίας Βρεττός: «Το τροχαίο του Mad Clip μου θύμισε πολύ το δικό μου» – Δείτε βίντεο
16:52 - 22/09/2021
Στο ατύχημα του Mad Clip αναφέρθηκε ο Ηλίας Βρεττός, καθώς όπως είπε, του θύμισε το δικό του, που συνέβη πριν από περίπου τρία χρόνια και παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή. Αρχικά, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την δύσκολη εμπειρία που έζησε και στις στιγμές, μετά το ατύχημα. Όπως εξήγησε, του ήταν πολύ δύσκολο να ξεπεράσει […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει ο Ηλίας Βρεττός: “Το τροχαίο του Mad Clip μου θύμισε πολύ το δικό μου”
Για το τροχαίο ατύχημα που τον οδήγησε στο νοσοκομείο πριν λίγα χρόνια, μίλησε ο Ηλίας Βρεττός
To άρθρο Συγκλονίζει ο Ηλίας Βρεττός: “Το τροχαίο του Mad Clip μου θύμισε πολύ το δικό μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗλίας Βρεττός: Το δυστύχημα του Mad Clip μου θύμισε πολύ το δικό μου
Δημοσιεύθηκε: 22 Σεπτεμβρίου 2021 17:00 Στο ατύχημα του Mad Clip αναφέρθηκε ο Ηλίας Βρεττός. Καθώς όπως είπε, του θύμισε το δικό του, που συνέβη πριν...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ηλίας Βρεττός: Το δυστύχημα του Mad Clip μου θύμισε πολύ το δικό μου
Διαβάστε το στο spoilers