Ρόδος: Συγκλονίζουν οι γονείς της Δώρας – «Άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να βλέπει τι ώρα γυρνάει»

07:28 - 23/09/2021

Τραγικό τέλος είχε μία 31χρονη εκπαιδευτικός από τη Ρόδο, την οποία σκότωσε με καραμπίνα ο πρώην σύντροφός της επειδή τον χώρισε. Οι γονείς της Δώρας δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα δουν ξανά το παιδί τους. Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» συγκλονίζουν με όσα λένε, τονίζοντας πόσο ο δράστης ζήλευε την κόρη τους. «Κάποια στιγμή μου λέει “μαμά θα μείνουμε μαζί, δεν θέλω να μπλέξουμε οικογένειες”’. Μου έλεγε “έχω το μεταπτυχιακό, δεν θέλω επισκέπτες, θέλω να έχω το γραφείο μου”. Ο κύριος την ζήλευε. Έμειναν μαζί από τον Ιούλιο. Αύγουστος πήγαν διακοπές 2-3 εβδομάδες. Εκεί κάτι έγινε στην Κάλυμνο και έδειξε άλλον εαυτό» ανέφερε η κ. Κατερίνα. Ο δράστης ζήλευε αφόρ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρόδος: Συγκλονίζουν οι γονείς της 31χρονης – Τη ζήλευε αρρωστημένα – Την παρακολουθούσε (Βίντεο)

Μεταξύ άλλων έλεγε στο θύμα «δεν θέλω να βλέπεις τηλεόραση μόνη σου. Θέλω όταν πάω για ύπνο να κοιμάσαι»

Διαβάστε το στο

Ρόδος: Ξεσπούν οι γονείς της Δώρας – «Τη ζήλευε αφόρητα. Άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να την ελέγχει τι ώρα γυρνάει» [βίντεο]

Ρόδος: Τραγικό τέλος είχε μία 31χρονη εκπαιδευτικός από τη Ρόδο, την οποία σκότωσε με καραμπίνα ο πρώην σύντροφός της επειδή τον χώρισε. Οι γονείς της Δώρας δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα δουν ξανά το παιδί τους. Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» συγκλονίζουν με όσα λένε, τονίζοντας πόσο ο... The post Ρόδος: Ξεσπούν οι γονείς της Δώρας – «Τη ζήλευε αφόρητα. Άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να την ελέγχει τι ώρα γυρνάει» [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Δολοφονία Δώρας στη Ρόδο – Ο Φονιάς άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να…

Ο 40χρονος δράστης και αυτόχειρας «έπνιγε» την Δώρα με την παθολογική του ζήλια. Τα όσα αποκάλυψαν οι γονείς της και η αδερφή του θύματος συγκλονίζουν.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δολοφονία Δώρας στη Ρόδο – Ο Φονιάς άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να…

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας