Ιωάννα Τούνη: Το παθιασμένο φιλί στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το μήνυμα όλο νόημα

20:00 - 23/09/2021

Η Ιωάννα Τούνη είναι ερωτευμένη και η χαρά της δεν κρύβεται στα social media. Μετά τις To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Το παθιασμένο φιλί στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το μήνυμα όλο νόημα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Είναι δικός μου!»: Το δημόσιο παθιασμένο φιλί της Ιωάννας Τούνη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το «καρφί»

Το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz αποτελούν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη. Πρόσφατα, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου τόσο η Ιωάννα όσο και ο Δημήτρης μίλησαν για το παρασκήνιο της γνωριμίας τους. «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο love story στην αρχή. Η συνέχεια ήταν καλύτερη και πιο μαγική. Η αρχή έγινε λίγο […] The post «Είναι δικός μου!»: Το δημόσιο παθιασμένο φιλί της Ιωάννας Τούνη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το «καρφί» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Τούνη: Το παθιασμένο φιλί στον Αλεξάνδρου και το μήνυμα όλο νόημα

23 Σεπτεμβρίου 2021 22:09 Η νέα τους φωτογραφία ήρθε από το προφίλ της Ιωάννας Τούνη στο Instagram Η Ιωάννα Τούνη είναι ερωτευμένη και η χαρά της δεν... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τούνη: Το παθιασμένο φιλί στον Αλεξάνδρου και το μήνυμα όλο νόημα

Διαβάστε το στο spoilers

Ιωάννα Τούνη: Νέα φωτογραφία με καυτά φιλιά στον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Είναι δικός μου»

Μια νέα φωτογραφία γεμάτη πάθος και ερωτισμό μοιράστηκε η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η εντυπωσιακή κυρία φίλησε με πάθος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και μας χάρισε μία ακόμη υπέροχη λήψη. Το νέο Hot ζευγάρι της εγχώριας showbiz που σύντομα θα απολαύσουμε και στο νέο κύκλο του J2US, είναι φουλ ερωτευμένο […] The post Ιωάννα Τούνη: Νέα φωτογραφία με καυτά φιλιά στον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Είναι δικός μου» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της