Μαύρος – «Έχει ανέβει ποιοτικά η ΑΕΚ – Πιστεύω πολύ στον Αραούχο
08:28 - 24/09/2021
Για τις μεταγραφικές κινήσεις και την ποιότητα που έχουν φέρει στο ρόστερ της ΑΕΚ, μίλησε ο Θωμάς Μαύρος ο οποίος στάθηκε στον Σέρχιο Αραούχο και στην εμπιστοσύνη που του έχει.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαύρος – «Έχει ανέβει ποιοτικά η ΑΕΚ – Πιστεύω πολύ στον Αραούχο»
Για τις μεταγραφικές κινήσεις και την ποιότητα που έχουν φέρει στο ρόστερ της ΑΕΚ, μίλησε ο Θωμάς Μαύρος ο οποίος στάθηκε στον Σέρχιο Αραούχο και στην εμπιστοσύνη που του έχει.
Διαβάστε το στο Μαύρος – «Έχει ανέβει ποιοτικά η ΑΕΚ – Πιστεύω πολύ στον Αραούχο»
Διαβάστε το στο tovimaΜαύρος: «Θα φέρει μεγάλα αποτελέσματα και χαρές αυτή η ΑΕΚ - Πιστεύω πολύ στον Αραούχο»
Μαύρος: «Θα φέρει μεγάλα αποτελέσματα και χαρές αυτή η ΑΕΚ - Πιστεύω πολύ στον Αραούχο»
24/09/2021
Καλή «γεύση» έχει αφήσει έως τώρα στον Θωμά Μαύρο η εικόνα της ΑΕΚ, όπως φάνηκε από δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα.
«Είναι μία ομάδα που εμένα μου δίνει πάρα πολλή χαρά και μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον. Θα χρειαστεί, βέβαια, κάποιο χρονικό διάστημα για να μονταριστεί και να γνωριστούν μεταξύ τους οι νέοι παίκτες, αλλά αυτό είναι λογικό να συμβαίνει. Αυτή η ΑΕΚ μου δίνει την αίσθηση πως θα γίνει μία μεγάλη ομάδα, πως θα φέρει μεγάλα αποτελέσματα και πολλή χαρά στους οπαδούς της», ανέφερε ο θρύλος της Ένωσης.
Παράλληλα, στάθηκε και στις προσθήκες των κι
Διαβάστε το στο filathlos.gr