Ν.Κοκλώνης: «Αποχώρησα από το OPEN γιατί εισέπραξα αχαριστία και ένιωσα αδικημένος»

13:22 - 25/09/2021

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για πρώτη φορά για τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από το OPEN Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής του J2US που κάνει πρεμιέρα σήμερα το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Alpha μίλησε τι συνέβη παρασκηνιακά και πήρε την απόφαση να φύγει από τον τηλεοπτικό σταθμό. «Το Open για μένα ήταν η ομάδα μου. Δεν κοίταξα ποτέ το προσωπικό μου επαγγελματικό συμφέρον, αλλά τη συνολική επιτυχία. Το Open για μένα ήταν ένα στοίχημα. Ήταν ένα “παιδί” το οποίο ήθελα να δω να μεγαλώνει σωστά. Έδωσα το χίλια τα εκατό μου, μέχρι που κάποια στιγμή εισέπραξα αχαριστία και ένιωσα αδικημένος. Εκεί πάγωσα. Με ένα συγκεκριμένο στέλεχος του Open, και δεν αναφέρομαι ούτε στην ιδιοκτησία ούτ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Κοκλώνης: Έφυγα από το Open γιατί εισέπραξα αχαριστία και ένιωσα αδικημένος

Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής του J2US μίλησε για τους λόγους της αποχώρησής του από το κανάλι

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις