Πατέρας Mad Clip για την μοιραία νύχτα: «Οι Αρχές δεν με έχουν ενημερώσει για τίποτα»

13:26 - 25/09/2021

Ο θάνατος του Mad Clip συγκλόνισε την Ελλάδα και όχι μόνο, με πολλά ερωτήματα να μένουν αναπάντητα. 23 μέρες μετά τον θάνατο του γνωστού τράπερ Mad Clip, οι συγγενείς του ζητούν εκτεταμένη έρευνα. Ο πατέρας του μίλησε στο ΣΚ Παρέα και αναφέρθηκε στα ευρήματα του πραγματογνώμονα, Παναγιώτη Μαδιά που όρισε η οικογένεια για να αποκαλυφθεί πώς έγινε το δυστύχημα. Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, πατέρας του mad clip, αποκάλυψε ότι γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ. Δημοσιογράφος: "Τι περιμένετε από τις έρευνες, οι αστυνομικοί τι σας έχουν πει;" Πατέρας Mad Clip: "Τίποτα τίποτα τίποτα, δεν ξέρω τίποτα, εμένα δεν με έχει ενημερώσει η  αστυνομία, παρόλο που έχω κάνει την καταγγελία στην ελληνική ασ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πατέρας Mad Clip: Ξέρω τι έγινε το μοιραίο βράδυ – Δεν με ενημερώνει η ΕΛ.ΑΣ

Συγγενείς του γνωστού τράπερ, Mad Clip,  23 μέρες μετά τον θάνατο του ζητούν εκτεταμένη έρευνα για τις συνθήκες του τροχαίου. Ο πατέρας του διάσημου τράπερ μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στα ευρήματα του πραγματογνώμονα, Παναγιώτη Μαδιά που όρισε η οικογένεια για να αποκαλυφθεί πώς έγινε το δυστύχημα. Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, πατέρας του mad clip, αποκάλυψε ότι […] The post Πατέρας Mad Clip: Ξέρω τι έγινε το μοιραίο βράδυ – Δεν με ενημερώνει η ΕΛ.ΑΣ appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Πατέρας Mad Clip: Ξέρω τι συνέβη το μοιραίο βράδυ – Δε με ενημερώνει η ΕΛ.ΑΣ.

Ένας θάνατος που βύθισε στο πένθος εκατομμύρια θαυμαστές. Και μία έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. 23 μέρες μετά τον θάνατο του γνωστού τράπερ Mad Clip, οι συγγενείς του ζητούν εκτεταμένη έρευνα. Ο πατέρας του μίλησε στο ΣΚ Παρέα και αναφέρθηκε στα ευρήματα του πραγματογνώμονα, Παναγιώτη Μαδιά που όρισε η οικογένεια για να αποκαλυφθεί πώς έγινε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις