Ελπιδοφόρος στην κυβέρνηση: «Δεν είμαι υπάλληλος του ελληνικού κράτους»- Μόνο στο iEidiseis
08:58 - 26/09/2021
Τι απάντησε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στην Αθήνα, που τον προέτρεψε α μην μεταβεί στην εκδήλωση για το Τουρκικό Σπίτι στη Νέα Υόρκη-Τελικά δεν γνώριζε ο Οικουμενικός Πατριάρχης.Δυο φορές ζήτησε η ελληνική κυβέρνηση μέσω αρμοδίου προσώπου από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κκ Ελπιδοφόρο να μην συμμετάσχει στην εκδήλωση για το τουρκικό σπίτι στη Νέα Υόρκη, όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα «παιχνίδια Εξουσίας» και το iEidiseis. «Δεν είμαι υπάλληλος του ελληνικού κράτους» ήταν η απάντηση που ελήφθη από την Αθήνα τη δεύτερη φορά, όταν η απαίτηση για μη συμμετοχή έγινε περισσότερο πιεστική! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Οικουμενικός Πατριάρχης δεν γνώριζε για τη συγκεκριμένη κίνηση του Αρχιεπισκόπου
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελπιδοφόρος στην κυβέρνηση: «Δεν είμαι υπάλληλος του ελληνικού κράτους»
Τι απάντησε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στην Αθήνα, που τον προέτρεψε α μην μεταβεί στην εκδήλωση για το Τουρκικό Σπίτι στη Νέα Υόρκη-Τελικά δεν γνώριζε ο Οικουμενικός Πατριάρχης. Δυο φορές ζήτησε η ελληνική κυβέρνηση μέσω αρμοδίου προσώπου από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κκ Ελπιδοφόρο να μην συμμετάσχει στην εκδήλωση για το τουρκικό σπίτι στη Νέα Υόρκη, όπως […]
Διαβάστε το στο irafina.gr