Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθαρίζει για τη Σάσα Σταμάτη – «Δεν ξέρω τι της μεταφέρθηκε»
14:26 - 27/09/2021
Ένα μήνυμα στην Κατερίνα Καινούργιου από τη Σάσα Σταμάτη ήταν αρκετό για να… κάνει την παρουσιάστρια του Alpha να προχωρήσει […]
The post Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθαρίζει για τη Σάσα Σταμάτη – «Δεν ξέρω τι της μεταφέρθηκε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο κακός χαμός με Καινούργιου και Σάσα Σταμάτη για Δανάη Μπάρκα: «Δεν ξέρω τι της μεταφέρθηκε» (vid)
Ειδικότερα, η δημοσιογράφος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα τόνισε στο κλείσιμο, σαν μήνυμα, «να μην είναι παραπονιάρα! Ξέρει αυτή, ξέρει». «Δεν ξέρω τι της μεταφέρθηκε της Σάσας απλά θα το πω με μεγάλη ειλικρίνεια γιατί την αγαπάω πολύ. Κάποια στιγμή είπε την ώρα της κριτικής στο J2US «συγχαρητήρια στη Βίκυ Σταυροπούλου που σκίζει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Kαινούργιου: Όσα είπε για τη Σάσα Σταμάτη και την ατάκα για τα νούμερα τηλεθέασης
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου το J2US και μια από τις παρουσίες που συζητήθηκαν πολύ ήταν αυτή της Σάσας Σταμάτη η οποία προκάλεσε αντιδράσεις με τις ατάκες της, Η δημοσιογράφος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” χαρακτήρισε την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου. Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου […]
Διαβάστε το στο irafina.gr