Ιωάννα Τούνη: Τα δάκρυα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Λαμβάνει μηνύματα για το πόσο π@@@να είμαι»
14:34 - 27/09/2021
Δημόσια θέλησε να ευχαριστήσει η Ιωάννα Τούνη τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Κατερίνα Καινούργιου
To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Τα δάκρυα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Λαμβάνει μηνύματα για το πόσο π@@@να είμαι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Τούνη: Τα δάκρυα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Λαμβάνει μηνύματα για το πόσο π@@@α είμαι»
Δημόσια θέλησε να ευχαριστήσει η Ιωάννα Τούνη τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Κατερίνα Καινούργιου για όσα είπαν για εκείνη στη σημερινή εκπομπή σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς. Μετά το τέλος της εκπομπής Super Κατερίνα, η Ιωάννα Τoυνη με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον αγαπημένο της αλλά και το πόσο […]
The post Ιωάννα Τούνη: Τα δάκρυα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Λαμβάνει μηνύματα για το πόσο π@@@α είμαι» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΗ Ιωάννα Τούνη ξέσπασε σε κλάματα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Λαμβάνει μηνύματα για το πόσο π…να είμαι»
Πριν λίγο καιρό, η Ιωάννα Τούνη είχε μιλήσει δημόσια για το ροζ βίντεο το οποίο είχε διαρρεύσει πρώην σύντροφός της. Το μεσημέρι της Δευτέρας, η influencer, μετά το τέλος της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου ο αγαπημένος της Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε για τα όσα έχει βιώσει εκείνη, θέλησε να του στείλει ένα μήνυμα. Η Ιωάννα Τούνη δεν έκρυψε την συγκίνησή της για τη δημόσια στήριξη που έλαβε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και ξέσπασε σε κλάματα. «Λαμβάνει μηνύματα για το πόσο πο…α είμαι» Μετά το τέλος της εκπομπής «Super Κατερίνα» η Ιωάννα Τούνη προχώρησε σε μια σειρά instastories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Τώρα μπορώ να σας κάνω να σκεφτείτε λι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΛύγισε η Ιωάννα Τούνη για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Καθημερινά λαμβάνει μηνύματα για το πόσο π@@@@@@ είμαι»
Τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και τα όσα είπε για εκείνη και τις επιθέσεις που κατά καιρούς δέχεται, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια η Ιωάννα Τούνη. Η ξανθιά καλλονή ξέσπασε σε δάκρυα και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η κακία του κόσμου έχει αλλοιώσει το πολύ καλό παιδί που ήμουν… Καταπιέζω τόσα πολλά μέσα...
The post Λύγισε η Ιωάννα Τούνη για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Καθημερινά λαμβάνει μηνύματα για το πόσο π@@@@@@ είμαι» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΙωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε δάκρυα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Λαμβάνει μηνύματα για το πόσο π@@@να είμαι»
Μετά το τέλος της εκπομπής Super Κατερίνα, η Ιωάννα Τούνη με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον αγαπημένο της αλλά […]
The post Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε δάκρυα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Λαμβάνει μηνύματα για το πόσο π@@@να είμαι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΞέσπασε σε λυγμούς η Ιωάννα Τούνη: Κάθε μέρα στέλνουν στον Δημήτρη μηνύματα για το "πόσο π@@@@@@ είμαι" [Βίντεο]
Η Ιωάννα Τούνη με δάκρυα στα μάτια, μέσω instastories, ευχαρίστησε τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου
Διαβάστε το στο thetoc.grΙωάννα Τούνη: «Ο Δημήτρης λαμβάνει μηνύματα για το πόσο π…να είμαι»
Ξέσπασε η πρώην παίκτρια ριάλιτι και influencer για τις φραστικές επιθέσεις εναντίον της
Διαβάστε το στο news.grΗ Ιωάννα Τούνη με δάκρυα στα μάτια για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Λαμβάνει μηνύματα για το πόσο π@@@να είμαι»
Δημόσια θέλησε να ευχαριστήσει η Ιωάννα Τούνη τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Κατερίνα Καινούργιου για όσα είπαν για εκείνη στη σημερινή εκπομπή σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς. Μετά το τέλος της εκπομπής Super Κατερίνα, η Ιωάννα Τoυνη με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον αγαπημένο της αλλά και το πόσο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΙωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε κλάματα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου
"Καθημερινά λαμβάνει μηνύματα για το πόσο π@@@@να είμαι"
Διαβάστε το στο ekriti.grΛύγισε η Ιωάννα Τούνη – «Καθημερινά ο Δημήτρης λαμβάνει μηνύματα για το πόσο π@@@@@@ είμαι»
Λύγισε η Ιωάννα Τούνη για τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου!
Διαβάστε το στο to10.grΙωάννα Τούνη: Τα δάκρυα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Λαμβάνει μηνύματα για το πόσο π@@@να είμαι»
Ιωάννα Τούνη: Τα δάκρυα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Λαμβάνει μηνύματα για το πόσο π@@@να είμαι» Δημόσια θέλησε να ευχαριστήσει η Ιωάννα Τούνη τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Κατερίνα Καινούργιου για όσα είπαν για εκείνη στη σημερινή εκπομπή σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς. Μετά το τέλος της εκπομπής Super Κατερίνα, η Ιωάννα Τoυνη με […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr