Έλενα Παπαρίζου: Με αγαπάω έτσι όπως είμαι και με τα ελαττώματα μου
16:06 - 27/09/2021
Δημοσιεύθηκε: 27 Σεπτεμβρίου 2021 16:00 Την Έλενα Παπαρίζου συνάντησε η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη για την εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha. Η γνωστή τραγουδίστρια δε δίστασε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Έλενα Παπαρίζου: Με αγαπάω έτσι όπως είμαι και με τα ελαττώματα μου
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Παπαρίζου: «Με αγαπάω έτσι όπως είμαι με τα ελαττώματα μου»
Όσα είπε η Έλενα Παπαρίζου στη Super Κατερίνα! Στην εξωτερική της εμφάνιση αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου αναφέρθηκε η τραγουδίστρια μιλώντας στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha. «Με αγαπάω έτσι όπως είμαι. Και με τα ελαττώματα μου, δεν πειράζει. Και ο άντρας μου έτσι με αγαπάει»! Επίσης, η Έλενα Παπαρίδου δήλωσε ... Περισσότερα
To άρθρο Έλενα Παπαρίζου: «Με αγαπάω έτσι όπως είμαι με τα ελαττώματα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απάντησή της για GNTM, Καγιά και Παπαβλασοπούλου
Για το Style me Up που θα παρουσιάζει φέτος, αλλά και για το GNTM μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κάμερα […]
The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απάντησή της για GNTM, Καγιά και Παπαβλασοπούλου appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr