Ντόρα Μακρυγιάννη: «Μου βιάζεις την προσωπική μου ζωή, μου βιάζεις το δικαίωμα μου»

12:44 - 28/09/2021

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Ντόρα Μακρυγιάννη το πρωί της Τρίτης προκειμένου να συναντήσει την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο […] The post Ντόρα Μακρυγιάννη: «Μου βιάζεις την προσωπική μου ζωή, μου βιάζεις το δικαίωμα μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εξωφρενών η Ντόρα Μακρυγιάννη: Μου βιάζεις την προσωπική μου ζωή

«Είναι κάτι το οποίο εμένα μπορεί να με φέρει ακόμα σε πιο ακραία θέση και να κινηθώ νομικά»

Διαβάστε το στο

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Μου βιάζεις την προσωπική μου ζωή, μου βιάζεις το δικαίωμα μου»

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Ντόρα Μακρυγιάννη το πρωί της Τρίτης προκειμένου να συναντήσει την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ξέσπασε η Μακρυγιάννη on air – Μου βιάζεις την προσωπική μου ζωή, μου βιάζεις το δικαίωμα μου

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Ντόρα Μακρυγιάννη το πρωί της Τρίτης προκειμένου να συναντήσει την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Η νεαρή πρωταγωνίστρια της... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ξέσπασε η Μακρυγιάννη on air – Μου βιάζεις την προσωπική μου ζωή, μου βιάζεις το δικαίωμα μου

Διαβάστε το στο spoilers

Ξέσπασε η Ντόρα Μακρυγιάννη: «Μου βιάζεις την προσωπική μου ζωή»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη σε δηλώσεις της στο Πρωινό, τόνισε πως ποτέ δεν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, όπως γράφτηκε σε ΜΜΕ. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ντόρα Μακρυγιάννη: Μου βιάζεις την προσωπική μου ζωή – Μου βιάζεις το δικαίωμα μου

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει το παπαρατσικό εν έτει 2021», δήλωσε, φανερά ενοχλημένη στην εκπομπή Πρωινό.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο