Ιωάννα Μαλέσκου για GNTM: «Δεν μου άρεσε, ένιωσα περίεργα ως γυναίκα»
13:18 - 28/09/2021
Για τη χθεσινή δοκιμασία του GNTM συζητούσαν στον αέρα του Love it. Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε την άποψή της, τονίζοντας […]
The post Ιωάννα Μαλέσκου για GNTM: «Δεν μου άρεσε, ένιωσα περίεργα ως γυναίκα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Μαλέσκου: Σχολιάζει το χθεσινό concept του GNTM - «Δεν μου άρεσε αυτό που εισέπραξα, ένιωσα περίεργα ως γυναίκα»
«Δεν έχω δει ποτέ το GNTM», τόνισε, μεταξύ άλλων, η λαμπερή παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο Ιωάννα Μαλέσκου – «Το GNTM με κάνει να νιώθω περίεργα ως γυναίκα»
Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της
Διαβάστε το στο Ιωάννα Μαλέσκου για GNTM: Ένιωσα περίεργα ως γυναίκα, δεν με τραβάει να το δω
Δεν άρεσε στην Ιωάννα Μαλέσκου η τελευταία δοκιμασία στο GNTM, σχολιάζοντας πως ένιωσε περίεργα ως γυναίκα με αυτό που είδε. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είπε αρχικά στον αέρα του «Love it»: «Δεν έχω δει ποτέ το GNTM, δεν με τραβάει να το δω, δεν έχω κάτι να μάθω από αυτό. Μπορεί να σου δίνει χρήσιμες συμβουλές για το πώς να ποζάρεις, αλλά δεν είμαι μοντέλο». «Δεν μου άρεσε αυτό που εισέπραξα» Συνεχίζοντας η Μαλέσκου σημείωσε: «Δεν μου άρεσε αυτό που εισέπραξα, με έκανε να νιώσω περίεργα ως γυναίκα για το πώς, και μιλάω ως Ιωάννα, πλασάρεις τη θηλυκότητά σου, πώς αγκαλιάζεις τη θηλυκότητά σου και το sexiness που καλό είναι να απελευθερώνεται, με ποιο τρόπο βγαίνει και που μπορεί ένα μήνυμα να
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΙωάννα Μαλέσκου για GNTM: «Δεν μου άρεσε, ένιωσα περίεργα ως γυναίκα, δεν είμαι μοντέλο για να μάθω πως να ποζάρω» (vid)
«Δεν έχω δει ποτέ το GNTM, δεν με τραβάει να το δω, δεν έχω κάτι να μάθω από αυτό. Μπορεί να σου δίνει χρήσιμες συμβουλές για το πώς να ποζάρεις, αλλά δεν είμαι μοντέλο», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου. Η Ιωάννα Μαλέσκου συνέχισε: «Δεν μου άρεσε αυτό που εισέπραξα, με έκανε να νιώσω περίεργα ως […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙωάννα Μαλέσκου κατά GNTM: Δεν μου άρεσε, ένιωσα περίεργα ως γυναίκα
Σήμερα στο Love it σχολιάστηκε η χθεσινή δοκιμασία του GNTM. Από την πλευρά της, η Ιωάννα Μαλέσκου εξέφρασε την άποψή της, τονίζοντας πως αυτό που είδε, δεν...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ιωάννα Μαλέσκου κατά GNTM: Δεν μου άρεσε, ένιωσα περίεργα ως γυναίκα
Διαβάστε το στο spoilers