Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Την Παρασκευή η έκδοση στην Ελλάδα του πρώην συντρόφου της Μόνικα

20:36 - 28/09/2021

Ο 39χρονος Ρουμάνος, που είναι ύποπτος για τη δολοφονία της, έχει παραδοθεί στις ολλανδικές αρχές

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έγκλημα στην Κυπαρισσία – Στην Ελλάδα αναμένεται τις επόμενες ώρες ο πρώην σύντροφος της Μόνικα

Στα χέρια των ελληνικών Αρχών θα βρίσκεται σύντομα ο 39χρονος Ρουμάνος, ο οποίος θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 42χρονης Μόνικα Γκιούς στην Κυπαρισσία, η σορός της οποίας βρέθηκε τσιμεντωμένη στην αυλή του σπιτιού τους. Σύμφωνα με τον κ. Βασίλη Νουλέζα, δικηγόρο του 39χρονου αλλοδαπού: «Ο εντολέας μου είναι έτοιμος να απολογηθεί και να συμβάλει στην αποκάλυψη της αλήθειας, ώστε να βρεθεί ο ένοχος της φρικτής αυτής πράξης. Ας έχουμε υπομονή, γιατί φτάνει η ώρα της αλήθειας και τον λόγο έχει πια η Δικαιοσύνη» δήλωσε ο κ. Νουλέζας, ο οποίος ανέφερε ότι ο 39χρονος εξακολουθεί να υπεραμύνεται με σθένος της αθωότητάς του. Ο Ρουμάνος παραδόθηκε στην ολλανδική αστυνομία την Παρασκευ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Δολοφονία στην Κυπαρίσσια: Στην Ελλάδα αύριο ο Ρουμάνος πρώην σύντροφος της 42χρονης

Ο Ρουμάνος πρώην σύντροφος της 42χρονης Μόνικα Γκιους, η οποία βρέθηκε «τσιμεντωμένη» στην Κυπαρισσία, θα εκδοθεί αύριο στην Ελλάδα.Στην Ελλάδα αναμένεται να εκδοθεί τελικά, αύριο 30 Σεπτεμβρίου, ο 39χρονος Ρουμάνος P.G., που κατηγορείται για τη δολοφονία της 42χρονης συντρόφου του, Μόνικα Γκιους, που βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού τους στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας. Μέχρι την έκδοσή του κρατείται στις φυλακές του Άμστερνταμ. Ο συνήγορος του Βασίλειος Νουλέζας δήλωσε πως: «Είναι έτοιμος να απολογηθεί και να συμβάλλει στην αποκάλυψη της αλήθειας ώστε να βρεθεί ο ένοχος της φρικτής αυτής πράξης. Ας έχουμε υπομονή όλοι μας. Ο εντολέας μου δηλώνει αθώος». Σε βάρος του είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι