Ευγενία Δημητροπούλου: «Όταν δημοσιοποιήθηκε το όνομα του συζύγου μου, έκλεισε τα social media του»
01:38 - 29/09/2021
Η Ευγενία Δημητροπούλου ήταν καλεσμένη στο The 2night Show και μίλησε για τον κρυφό γάμο που έκανε με τον σύζυγό […]
The post Ευγενία Δημητροπούλου: «Όταν δημοσιοποιήθηκε το όνομα του συζύγου μου, έκλεισε τα social media του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ευγενία Δημητροπούλου: «Όταν δημοσιοποιήθηκε το όνομα του συζύγου μου, έκλεισε τα social media του»
Η Ευγενία Δημητροπούλου ήταν καλεσμένη στο The 2night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για τον κρυφό γάμο που έκανε με τον σύζυγό της αλλά και τον λόγο που δεν ήθελε να γίνει γνωστό...
Διαβάστε το στο ZouglaΕυγενία Δημητροπούλου: «Όταν δημοσιοποιήθηκε το όνομα του συζύγου μου, έκλεισε τα social media του»
Η Ευγενία Δημητροπούλου ήταν καλεσμένη στο The 2night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για τον κρυφό γάμο που έκανε με τον σύζυγό της αλλά και τον λόγο που...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕυγενία Δημητροπούλου: "Όταν δημοσιοποιήθηκε το όνομα του συζύγου μου, έκλεισε τα social media του" (video)
"Τον καλούσαν στον προθάλαμο του χειρουργείου από διάφορες εκπομπές"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr