Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, το Κυπριακό, ο Μητσοτάκης και ο Ερντογάν!

11:34 - 29/09/2021

Αμερικής Ελπιδοφόρος: Τα πρωτοσέλιδα των ελληνικών ΜΜΕ απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες η κίνηση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου να συμμετάσχει στα εγκαίνια του «οίκου της Τουρκίας» στην Νέα Υόρκη, κόβοντας μάλιστα την κορδέλα μαζί με τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν και τον κατοχικό ηγέτη του ψευδοκράτους Τουρκοκύπριο Τατάρ. Του Γιώργου Θεοχάρη – ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Η κίνηση αυτή […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, το Κυπριακό, ο Μητσοτάκης και ο Ερντογάν!

7/8/20219- Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος εξαπέλυσε Εγκύκλιο προς τον κλήρο και τον λαό της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας των ΗΠΑ, για τα 45 χρόνια από την εισβολή των Τούρκων στην μαρτυρική Μεγαλόνησο Κύπρο. Η Εγκύκλιος είναι ενδεικτική της τακτικής που θα ακολουθήσει ο νέος Αρχιεπίσκοπος στα εθνικά θέματα, ακολουθώντας τις οδηγίες που έχει λάβει από τον Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, και με βάση τις πεποιθήσεις και, κυρίως, τις φιλοδοξίες του. Το άρθρο Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, το Κυπριακό, ο Μητσοτάκης και ο Ερντογάν! εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο