Λουτσέσκου: «Είμαι τρελός για την πρόκριση – Μαζί μας ο Βιεϊρίνια αύριο»
14:40 - 29/09/2021
Τρελός για την πρόκριση και τη νίκη στον αυριανό ευρωπαϊκό αγώνα με την Σλόβαν δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, που αποκάλυψε πως ο Βιεϊρίνια θα είναι έτοιμος.
Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λουτσέσκου: «Είμαι τρελός για την πρόκριση, είναι μεγάλη ευκαιρία για μας»
Την ανάγκη κατάκτησης της νίκης και την ευκαιρία αναρρίχησης στην κορυφή του πίνακα στον όμιλο που αγωνίζεται η ομάδα του, εξέφρασε με τις σημερινές...
Διαβάστε το στο ZouglaΛουτσέσκου: «Είμαι τρελός για την πρόκριση, είναι μεγάλη ευκαιρία για μας»
Lamianow.gr
Την ανάγκη κατάκτησης της νίκης και την ευκαιρία αναρρίχησης στην κορυφή του πίνακα στον όμιλο που αγωνίζεται η ομάδα του, εξέφρασε με τις σημερινές δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, για το αυριανό (30/9, 22:00) παιχνίδι του Europa Conference League εναντίον της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Αναλυτικά είπε: Για το αυριανό παιχνίδι: «Είναι πολύ σημαντικό […]
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΛουτσέσκου: «Είμαι τρελός για την πρόκριση – Μαζί μας αύριο ο Βιεϊρίνια»
Σύνθημα νίκης που θα φέρει τον ΠΑΟΚ ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa Conference League έστειλε ο Ραζβάν Λουτσέσκου που ξεκαθάρισε πως ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα είναι στην αποστολή του ματς με τη Σλόβαν.
Διαβάστε το στο to10.gr