Η προϊστορία του Άρης-Παναθηναϊκός

14:02 - 02/10/2021

Το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ στο μεγάλο κυριακάτικο (3/10, 20:00) του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά: Από τη Θεσσαλονίκη και με αντίπαλο τον Άρη θα αρχίσει για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ η προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του στη Stoiximan Basket League. Οι δύο ομάδες θα δώσουν συνέχεια σε μία παράδοση που τους θέλει πολύ συχνά να μπαίνουν […] The post Η προϊστορία του Άρης-Παναθηναϊκός appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Basket League πρεμιέρα: Άρης- Παναθηναϊκός (20:00-ΕΡΤ3)

Δε ξέρουμε αν είστε προληπτικοί πάντως την τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός έχασε από τον Άρη, προπονητής των «κιτρινόμαυρων» ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης. Γιώργος Νικολαιδης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Η προϊστορία του Γιοβάνοβιτς με Ολυμπιακό

Η προϊστορία του Γιοβάνοβιτς με Ολυμπιακό 03/10/2021 Μικρή προϊστορία έχει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ως προπονητής κόντρα στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε αντιμετωπίσει δύο φορές τους Πειραιώτες ως κόουτς του Ηρακλή. Στις 14 Σεπτεμβρίου του 2002 οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 2-2 στη Νέα Ευκαρπία, ενώ στις 11 Φεβρουαρίου του 2007 ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ως ποδοσφαιριστής ο Γιοβάνοβιτς είχε αγωνιστεί 16 φορές εναντίον του Ολυμπιακού, μετρώντας 3 νίκες, 7 ήττες και 6 ισοπαλίες. Σε 8 εκτός έδρας αναμετρήσεις είχε 4 ισοπαλίες.

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Πρόστιμο 836.000 ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα σχόλια κατά της διαιτησίας

Ο Τομέας Ιστορίας τιμάει τον Χουλιάν Κουέστα σαν ρέκορντμαν

Ξιφασκία: «Χρυσός» και κυπελλούχος στο πανελλήνιο κύπελλο εφήβων ο Θωμάς Γρόλλιος

Σάρωσε η τηλεθέαση για την Εθνική – Τι νούμερα έπιασε

Η Ντόρτμουντ ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Γιαν Κουτό ύψους 30 εκατομμυρίων!

Ξιφασκία: Αναχώρηση του Άρη για Βουδαπέστη για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων