Βρισηίδα Ανδριώτου για την Ιωάννα Τούνη: «Συνεχώς με μειώνει - Έχω και εγώ προσωπικότητα» (βίντεο)

14:10 - 02/10/2021

Οι δύο κοπέλες, Βρισηίδα Ανδριώτου και Ιωάννα Τούνη, υπήρξαν κολλητές φίλες στο παρελθόν, όμως πλέον φαίνεται πως η φιλία αυτή κλονίστηκε. Τι συνέβη; Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend έκανε σήμερα το πρωί η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση της με την Ιωάννα Τούνη. Οι δύο καλλονές υπήρξαν κολλητές φίλες, ωστόσο, κάποια στιγμή ήρθε η ρίξη στην φιλία τους. Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τότε ισχυρίστηκε πως την «ξέκοψε» επειδή η Βρισηίδα πήγε για μπάνιο στη Θεσσαλονίκη με τον άνθρωπο που κυκλοφόρησε το ροζ βίντεο της. Από την πλευρά της, η Βρισηίδα Ανδριώτου εξηγεί πως την ενοχλεί να την παρουσ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Tο να με γράφουν τα media ως πρώην φίλη της Ιωάννας Τούνη, μειώνει την προσωπικότητά μου»

Το μοντέλο αναφέρθηκε στην Ιωάννα Τούνη, με την οποία στο παρελθόν ήταν κολλητές φίλες

Διαβάστε το στο

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Tο να με γράφουν τα media ως πρώην φίλη της Ιωάννας Τούνη, μειώνει την προσωπικότητά μου» (vid)

«Είναι κάτι που δεν μου αρέσει γιατί είμαι η Βρισηίδα Ανδριώτου, έχω την προσωπικότητά μου και βγήκαμε από το ίδιο παιχνίδι. Το ότι η Ιωάννα έχει περισσότερους followers και περισσότερη απήχηση, γούστο της και καπέλο της, μπράβο της. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και εγώ δεν είμαι η Βρισηίδα, που έχω την δικιά μου απήχηση […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βρισηίδα Ανδριώτου για Ιωάννα Τούνη – Με μειώνει, έχω κι εγώ προσωπικότητα

Δημοσιεύθηκε: 2 Οκτωβρίου 2021 16:45 Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend έκανε το πρωί του Σαββάτου η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βρισηίδα Ανδριώτου για Ιωάννα Τούνη – Με μειώνει, έχω κι εγώ προσωπικότητα

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις