Μιλόγεβιτς: «Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω στους παίκτες μου - Να ξεχάσουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ»

14:28 - 02/10/2021

Μιλόγεβιτς: «Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω στους παίκτες μου - Να ξεχάσουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ» 02/10/2021 Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έστειλε μήνυμα νίκης ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (3/10, 16:00) και τόνισε πως η Ένωση πρέπει να ξεχάσει την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, ο τεχνικός της Ένωσης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο υλικό που έχει και στη δουλειά που γίνεται. Αναλυτικά όσα δήλωσε σε συνδρομητικό κανάλι: -Έχετε μπροστά σας το παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό. Έναν δύσκολο αντίπαλο, ιδιαίτερα στην έδρα του, ο οποίος έχει δείξει θετικά πράγματα στο παιχνίδι του, ανάμεσα σε άλλα και στις στατικές φάσεις. Είναι έτοιμη η ΑΕΚ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιλόγεβιτς: «H AEK είναι ομάδα που πάει πάντα για τη νίκη – Να ξεχάσουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ»

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αλλά και την ανάγκη να ξεχαστεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σχολίασε σε δηλώσεις του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)