Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στην Μαρία Ηλιάκη: «Λυπάμαι για κάποιες γνωριμίες στον χώρο»

15:56 - 04/10/2021

Την Μαρία Ηλιάκη σχολίασε χιουμοριστικά, πρόσφατα, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το Καλό Μεσημεράκι, με την παρουσιάστρια να του δίνει την απάντησή […] The post Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στην Μαρία Ηλιάκη: «Λυπάμαι για κάποιες γνωριμίες στον χώρο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στην Μαρία Ηλιάκη: Ας έρθει στην εκπομπή και ας αφήσει τα μηνύματα

Η παρουσιάστρια του MEGA μέσα από την εκπομπή, Τι λες τώρα μίλησε ανοιχτά για την στάση που έχει κρατήσει απέναντί της ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος και δεν επικοινώνησε μαζί της μετά τη γέννηση της κορούλας της.

Διαβάστε το στο

Νίκος Μουτσινάς – «Καρφιά» για την Μαρία Ηλιάκη – «Λυπάμαι για κάποιες γνωριμίες στον χώρο»

Δείτε τι είπε...

Διαβάστε το στο

Νίκος Μουτσινάς: Λυπάμαι ειλικρινά για κάποιες γνωριμίες στον χώρο

«Πυρά» ανταλλάσσουν ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη τις τελευταίες μέρες με το τελευταίο… κεφάλαιο να γράφεται το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή του παρουσιαστή στον ΣΚΑΪ, «Καλό μεσημεράκι». Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Μουτσινάς, την περασμένη εβδομάδα όταν ο Νίκος Μουτσινάς είπε χαρακτηριστικά στην ενότητα «Χρυσή Τηλεόραση» της εκπομπής του πως: «Μου έχει λείψει η Μαρία Ηλιάκη από την τηλεόραση. Μία εβδομάδα όμως που έχει έρθει στην Ελλάδα, ας έβλεπε λίγο για να ξέρει ποιους θα σχολιάζει. Μαρία μου, μία προετοιμασία. Τα φιλιά μου, κάνω πλάκα», ενώ σε άλλο σημείο αναρωτήθηκε αν «η Μαρία Ηλιάκη βλέπει τηλεόραση με το στήθος». Η απάντηση ήρθε από την Μαρία Ηλι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

H κόντρα συνεχίζεται-Ο Μουτσινάς απαντά στην Ηλιάκη: «Λυπάμαι για κάποιες γνωριμίες στον χώρο» (vid)

«Θέλω να σου στείλω ένα μεγάλο φιλάκι κατ’ αρχήν. Να πούμε στον Νίκο κάποια πράγματα για τον θηλασμό, λογικό να μην τα ξέρει… Την ώρα που θηλάζω, επειδή είναι μία πολύ προσωπική διαδικασία και θέλω να είμαι σε επαφή με το μωρό, ούτε ραδιόφωνο ακούω, ούτε τηλεόραση. Δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με την […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Καρφί» Μουτσινά στην Ηλιάκη – «Λυπάμαι για κάποιες γνωριμίες στον χώρο»

Δείτε τι απάντησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Νίκος Μουτσινάς

Διαβάστε το στο topontiki.gr

H φιλία ανάμεσα σε Ν.Μουτσινά και Μ.Ηλιάκη πήγε... περίπατο - «Λυπάμαι ειλικρινά για κάποιες γνωριμίες στον χώρο»

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε με τα καλύτερα λόγια την επιστροφή της Μαρίας Ηλιάκη στα τηλεοπτικά δρόμενα, που βρίσκεται στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Τι λες τώρα», στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου. «Μου έχει λείψει η Μαρία Ηλιάκη από την τηλεόραση. Μία εβδομάδα όμως που έχει έρθει στην Ελλάδα, ας έβλεπε λίγο για να ξέρει ποιους θα σχολιάζει. Μαρία μου, μία προετοιμασία! Τα φιλιά μου, κάνω πλάκα!», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής Τη δική της απάντηση όμως θέλησε να δώσει το πρωί της Κυριακής και η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία εξέφρασε το παράπονο της για το γεγονός ότι ο πολύ καλός της φίλος δεν πήγε να την επισκεφθεί και να της ευχηθεί και προσωπικά για τον ερχομό του παιδιού της,

Διαβάστε το στο pronews.gr

Μουτσινάς: Λυπάμαι ειλικρινά για κάποιες γνωριμίες στον χώρο

«Καρφιά» του παρουσιαστή σε βάρος της Μαρίας Ηλιάκη και της Κατερίνας Καραβάτου

Διαβάστε το στο news.gr

Πληρωμένη απάντηση! Μουτσινάς για Ηλιάκη: «Λυπάμαι για κάποιες γνωριμίες στον χώρο»

“Η χειρότερη ξέρεις ποια είναι. Δεν είναι η Μαρία -που είναι-, η άλλη… Η άλλη!”, αναφώνησε ο Νίκος Μουτσινάς. Την Μαρία Ηλιάκη σχολίασε χιουμοριστικά, πρόσφατα, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το Καλό Μεσημεράκι, με την παρουσιάστρια να του δίνει την απάντησή της από το «Τι λες τώρα». Η Μαρία Ηλιάκη, μεταξύ άλλων ανέφερε και τα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νίκος Μουτσινάς: Οι νέες σπόντες στη Μαρία Ηλιάκη και στην …«άλλη»!

Συνέχισε την… κόντρα με τη Μαρία Ηλιάκη ο Νίκος Μουτσινάς και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

O Μουτσινάς απαντά στην Μαρία Ηλιάκη: «Λυπάμαι για κάποιες γνωριμίες στον χώρο»

Την Μαρία Ηλιάκη σχολίασε χιουμοριστικά, πρόσφατα, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το Καλό Μεσημεράκι, με την παρουσιάστρια να του δίνει την απάντησή της από το «Τι λες τώρα». Η Μαρία…

Διαβάστε το στο politik.gr

Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στην Μαρία Ηλιάκη: "Λυπάμαι για κάποιες γνωριμίες στον χώρο" (video)

"Η χειρότερη ξέρεις ποια είναι. Δεν είναι η Μαρία -που είναι-, η άλλη… Η άλλη"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στην Μαρία Ηλιάκη: Λυπάμαι για κάποιες γνωριμίες στον χώρο (Βίντεο)

Την Μαρία Ηλιάκη σχολίασε χιουμοριστικά, πρόσφατα, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το Καλό Μεσημεράκι, με την παρουσιάστρια να του δίνει την απάντησή της από το «Τι λες τώρα». Η Μαρία Ηλιάκη, μεταξύ άλλων ανέφερε και τα εξής: «Θέλω να σου στείλω ένα μεγάλο φιλάκι κατ’ αρχήν. Να πούμε στον Νίκο κάποια πράγματα για τον θηλασμό, […] The post Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στην Μαρία Ηλιάκη: Λυπάμαι για κάποιες γνωριμίες στον χώρο (Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο