Σερέλης: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

21:54 - 05/10/2021

Σερέλης: «Περήφανος για τους παίκτες μου» 05/10/2021 Ο Χρήστος Σερέλης εμφανίστηκε περήφανος για τους παίκτες του σε δηλώσεις στην Cosmote TV μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη του Λαυρίου κόντρα στην Ντιζόν στην πρεμιέρα του Basketball Champions League. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Λαυρίου: «Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε τύχη ή μαγκιά. Είχαμε το πάθος και την καρδιά του μαχητή. Είχαμε τον ενθουσιασμό για το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε σε ένα μεγάλο γήπεδο να ζεστάνουμε τον κόσμο και στο τέλος να βγάλουμε 3-3 άμυνες περισσότερες. Και νομίζω ότι σήμερα κερδίσαμε γιατί ακολουθήσαμε για 40 λεπτά το ίδιο πλάνο. Επιθετικά είχαμε κάποια σ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σερέλης: «Περήφανος για τους παίκτες μου, η άμυνα μας έδωσε τη νίκη» (vid)

Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης στην κάμερα της Cosmote TV, άμεσως μετά το τέλος του αγώνα με την Ντιζόν στο ΣΕΦ.

Διαβάστε το στο

Λαύριο-Σερέλης: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε μετά τη νίκη επί…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Σερέλης – «Περήφανος για τους παίκτες μου, είχαμε το πάθος και την καρδιά του μαχητή»

Ο Χρήστος Σερέλης εμφανίστηκε περήφανος για τους παίκτες του μετά τη νίκη του Λαυρίου επί της Ντιζόν στην πρεμιέρα του Basketball Champions League.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)