Ιωάννα Μαλέσκου: Η ατάκα για τον σύντροφό της στον αέρα του Love it
13:50 - 06/10/2021
Η Ιωάννα Μαλέσκου επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι είναι σε σχέση (με τον γοητευτικό εκπαιδευτή σκύλων,
To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: Η ατάκα για τον σύντροφό της στον αέρα του Love it δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Μαλέσκου: Η αποκάλυψη onair για τον σύντροφό της, «θέλω πολύ να παντρευτώ»
Σχολιάζοντας το γκάλοπ που έκανε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τη χώρα στην οποία θα παντρευτεί η Ιωάννα Μαλέσκου προχώρησε σε μία αποκάλυψη ενώ παράλληλα μίλησε για τον σύντροφό της λέγοντας «μισή νιώθω». Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Love it» η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου εξέφρασε την επιθυμία της να παντρευτεί ενώ παράλληλα έδειξε πως «λιώνει» για τον αγαπημένο της. «Εγώ θέλω πολύ να παντρευτώ! Φοβήθηκα, νόμιζα ότι θα με ρωτούσατε ποιος θέλει να με παντρευτεί. Έχω κάτι στο μυαλό μου», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου. «Ο αρχισυντάκτης μου μού λέει να προχωρήσω παρακάτω και να μην λέω τα αποκλειστικά μου» είπε και συμπλήρωσε: «Μισή νιώθω… Το άλλο μισό κάτι νιώθει και αυτό». Πάντως το… φλερτ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΙωάννα Μαλέσκου: Η ατάκα για τον σύντροφό της στον αέρα του Love it
Η Ιωάννα Μαλέσκου επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι είναι σε σχέση (με τον γοητευτικό εκπαιδευτή σκύλων, Κωνσταντίνο Δανιά) στον αέρα της εκπομπής της, Love it, το μεσημέρι της Τετάρτης. Η παρουσιάστρια, με αφορμή τη συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της για την Britney Spears και τον ενδεχόμενο γάμο της στην Ελλάδα, είπε αρχικά «εγώ […]
Διαβάστε το στο irafina.grΙωάννα Μαλέσκου: Η αποκάλυψη on air για τον σύντροφό της, «θέλω πολύ να παντρευτώ»
Σχολιάζοντας το γκάλοπ που έκανε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τη χώρα στην οποία θα παντρευτεί η Ιωάννα Μαλέσκου προχώρησε σε μία αποκάλυψη ενώ παράλληλα μίλησε για τον σύντροφό της λέγοντας «μισή νιώθω». Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Love it» η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου εξέφρασε την επιθυμία της να παντρευτεί ενώ παράλληλα έδειξε πως «λιώνει» […]
Διαβάστε το στο dete.gr