Μαίρη Μηλιαρέση: «Δεν ήταν το όνειρό μου να κάνω τηλεπωλήσεις» – Τι κάνει σήμερα η παρουσιάστρια;

15:24 - 06/10/2021

Στην κάμερα του Mega και στην εκπομπή, Ελένη μίλησε η Μαίρη Μηλιαρέση. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη To άρθρο Μαίρη Μηλιαρέση: «Δεν ήταν το όνειρό μου να κάνω τηλεπωλήσεις» – Τι κάνει σήμερα η παρουσιάστρια; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαίρη Μηλιαρέση: Δεν ήταν το όνειρό μου να κάνω τηλεπωλήσεις

«Δεν ήταν το όνειρό μου να κάνω τηλεπωλήσεις, αλλά είναι μια πολύ ωραία δουλειά, αξιοπρεπής και νομίζω πως την κάνω καλά». Αυτό τόνισε η Μαίρη Μηλιαρέση στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» του Mega. Η παρουσιάστρια σήμερα ασχολείται με την αναπαλαίωση των επίπλων και έχει διαμορφώσει το χώρο στο σπίτι της ώστε να μπορεί να κάνει αυτό που της αρέσει. «Θα ομολογήσω κάτι. Σε κάποιες δύσκολες φάσεις το σκέφτηκα με πικρία: κοίταξε να δεις, όλες κάνουν παιδιά και μαζί με τα παιδιά συνεχίζουν την καριέρα τους. Όμως εγώ δεν είχα επιλογή. Αν γυρίσω στο τότε που είχα το μωρό μου στην αγκαλιά, είχα πάθει μια αρρώστια, δεν μπορούσα να το αφήσω», εξομολογήθηκε η Μαίρη Μηλιαρέση. «Αν δε με χτυπήσει ο έρω

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαίρη Μηλιαρέση: «Δεν ήταν το όνειρό μου να κάνω τηλεπωλήσεις»

Η Μαίρη Μηλιαρέση σήμερα ασχολείται με την αναπαλαίωση επίπλων. Στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφώσει στο σπίτι της, η Μαίρη […] The post Μαίρη Μηλιαρέση: «Δεν ήταν το όνειρό μου να κάνω τηλεπωλήσεις» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μαίρη Μηλιαρέση: Δεν ήταν το όνειρό μου να κάνω τηλεπωλήσεις

Η κάμερα της εκπομπής Ελένη συνάντησε την Μαίρη Μηλιαρέση στον χώρο, που έχει διαμορφώσει στο σπίτι της κι ασχολείται με την αναπαλαίωση επίπλων. Από εκεί... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαίρη Μηλιαρέση: Δεν ήταν το όνειρό μου να κάνω τηλεπωλήσεις

Διαβάστε το στο spoilers

Μαίρη Μηλιαρέση: "Δεν ήταν το όνειρό μου να κάνω τηλεπωλήσεις"

"Όμως εγώ δεν είχα επιλογή"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της